• PRO TV
  • Cine îi este alături lui Jador după ce a părăsit Survivor All Stars. Fostul concurent primește sprijin din partea unei persoane la care nici nu se aștepta

Cine îi este alături lui Jador după ce a părăsit Survivor All Stars. Fostul concurent primește sprijin din partea unei persoane la care nici nu se aștepta

Cine îi este alături lui Jador după ce a părăsit Survivor All Stars. Fostul concurent primește sprijin din partea unei persoane la care nici nu se aștepta

Jador este susținut de o persoană la care nimeni nu s-ar fi gândit, după ce a părăsit Survivor All Stars.

Gallery

Cine îl susține pe Jador după eliminarea de la Survivor All Stars

Jador este susținut, după ce a părăsit Survivor All Stars, de sora unei concurente din echipa Faimoșilor, care încă se află în competiție.

Georgiana, sora Anei Porgras, a găsit înțelegere pentru gesturile pe care Jador le-a făcut în cadrul competiției Survivor All Stars, gesturi care au dus la descalificarea lui.

Deși sora faimoasei ar avea toate motivele să nu îl susțină, căci în sezonul trecut Survivor, Jador a propus-o pe Ana Porgras spre eliminare, iar ea a părăsit show-ul. Ei bine, sora acesteia nu poartă ranchiună și îl susține pe artist.

Georgiana a mai precizat că Jador a fost la începutul competiției destul de instigator și poate că mai dezechilibra uneori echipa, dar, pe parcurs, totul a fost ok.

„Nu cred că sunt mai liniștiți doar pentru că a plecat Jador. În ultima perioadă se înțelegeau destul de bine. Acolo a fost clar decizia lui Jador de a părăsi competiția. Au și spus că atunci când Jador a zis că vrea să plece, niciunul dintre ei nu au vrut să îl voteze”, ne-a spus sora Anei Porgras despre participarea lui Jador la Survivor.

Cât despre atitudinea pe care Jador o avea în cadrul competiției, sora Anei Porgras a concluzionat că: „Cred că se obișnuiseră toți cu el așa”, potrivit Fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni