• PRO TV
  • Ce a putut să o întrebe judecătoarea din dosarul Vlad Pascu pe mama unuia dintre tinerii uciși în accidentul de la 2 Mai! Situația revoltătoare a avut loc la doar trei săptămâni de când aceeași femeie a vrut să știe dacă unul dintre tinerii morți se află în sală

Ce a putut să o întrebe judecătoarea din dosarul Vlad Pascu pe mama unuia dintre tinerii uciși în accidentul de la 2 Mai! Situația revoltătoare a avut loc la doar trei săptămâni de când aceeași femeie a vrut să știe dacă unul dintre tinerii morți se află în sală

Ce a putut să o întrebe judecătoarea din dosarul Vlad Pascu pe mama unuia dintre tinerii uciși în accidentul de la 2 Mai! Situația revoltătoare a avut loc la doar trei săptămâni de când aceeași femeie a vrut să știe dacă unul dintre tinerii morți se află în sală

În cursul zilei de joi, 14 martie 2024, a avut loc un nou termen de judecată în procesul în care este judecat Vlad Pascu. Iată ce a putut să facă judecătoarea care în trecut a întrebat dacă unul dintre tinerii morți se află în sala de proces!

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul care, în urmă cu 7 luni, s-a urcat drogat la volanul mașinii sale de lux și a lovit din plin un grup de 8 tineri, doi dintre ei pierzându-și viața pe loc în urma impactului puternic. La scurt timp după ce a produs accidentul, băiatul de 20 de ani a fugit de la locul faptei, fiind prins câteva zeci de minute mai târziu, în stațiunea Vama Veche de pe litoralul Mării Negre. 

Acum, Vlad Pascu se află în arest preventiv, fiind cercetat pentru ucidere din culpă. Cu toate acestea, părinții victimelor speră ca magistrații să schimbe încadrarea judiciară a faptei, astfel încât tânărul care a comis accidentul de la 2 Mai să fie cercetat pentru omor calificat. 

În cursul zilei de joi, 14 martie 2024, a avut loc o nouă înfățișare în procesul în care Vlad Pascu este judecat. De această dată, tânărul teribilist de la 2 Mai și-a recunoscut vina pentru faptele comise, lucru care ar putea să îi reducă pedeapsa finală cu o treime. 

Ce a putut să o întrebe judecătoarea din dosarul Vlad Pascu pe mama unuia dintre tinerii uciși în accidentul de la 2 Mai

În urmă cu trei săptămâni, Judecătoarea din Mangalia Ancuța Popoviciu a întrebat dacă unul dintre tinerii decedați se află în sală, în timpul procesului. Acest lucru a stârnit foarte multă revoltă în rândul părinților, dar și al oamenilor de rând, care vor să îl vadă pe Vlad Pascu în spatele gratiilor.

Acum, pe data de 14 martie 2024, Judecătoarea Ancuța Popoviciu a făcut o nouă gafă. Aceasta a întrebat-o pe mama lui Sebastian (tânărul ucis de Pascu) cum o cheamă, deși aceste detalii trebuiau deja cunoscute, având în vedere că există în dosar: 

„Nu s-a întâmplat nimic astăzi, la fel ca și data trecută. Ce părere să am?! Nici măcar nu ne ştia numele. Eu m-am prezentat ca fiind Olariu Mihaela, mama lui Sebastian Olariu. După accea m-a mai întrebat încă o dată >. Sunt niște oameni incompetenți, care sunt puși pe niște posturi să facă ce?(...) Durerea mea o simt, nu ştiu dacă are altceva loc în sufletul meu, dar simt frustrarea asta și dezamăgirea asta pentru fiica mea și pentru copii, prietenii lui Sebi. Ei chiar au așteptări și aș spera să nu-i dezamăgească.(...)”, a spus mama lui Sebastian.

Mama lui Sebastian, declarații sfâșietoare! Fiul ei ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere

Mama lui Sebastian a făcut declarații sfâșietoare! Fiul ei ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere pe data de 15 martie, iar acesta este primul an în care tortul a fost înlocuit de lacrimi și coroane funerare:

„Mâine este ziua lui (15 martie). Tot timpul o sărbătoream pentru că noi suntem o familie veselă, avem prieteni, aveam viața perfectă, copiii perfecți, cu rezultate bune. Nu m-au dezamăgit niciodată, nu m-am supărat niciodată pe ei. Eram așa mulțumită de viața mea și de ce am realizat și n-am realizat ușor. Suntem o familie modestă.

Suntem ca niște fantome care ne plimbăm, care mergem la muncă, care mergem la Sebi de 5 ori pe zi, pentru că așa spunem, la Sebi.

Noi de 7 luni de zile așa o ținem. Un robot care face mâncare, care face menajul în casă, care merge să îi spună noapte bună lui Sebi în fiecare seară. Nu pot să îi spun Noapte bună cu ochii deschiși că nu e nimeni acolo. Așa e viața noastră acum.(...)”, sunt mărturisirile dureroase ale mamei lui Sebi.

Sursă foto: Facebook, TikTok, INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni