• PRO TV
  • „Un frăţior sau o surioară” Vlăduța Lupău, primele declarații despre al doilea copil

„Un frăţior sau o surioară” Vlăduța Lupău, primele declarații despre al doilea copil

„Un frăţior sau o surioară” Vlăduța Lupău, primele declarații despre al doilea copil

Vlăduța Lupău a făcut declarații despre al doilea copil, imediat după ziua ei de naștere. Ce spune despre o posibilă sarcină?

Gallery

​Vlăduța Lupău a vorbit deschis despre extinderea familiei. Artista a dezvăluit dacă își mai dorește sau nu un copil.

Ce spune Vlăduța Lupău despre încă un copil

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere de la noi. Recent, artista a fost invitată într-o emisiune TV și a vorbit despre faptul că își o surioară sau un frățior pentru Iair.

Întrebată dacă își mai dorește un copil, Vlăduța Lupău a fost extrem de sinceră:

„Toată lumea cred că își dorește, nu? Să aibă un frățior sau o surioară. Ne bucurăm foarte mult de băiețelul pe care îl avem, de Iair, și când o vrea Dumnezeu să vină un frățior sau o surioară, să vină, nu? Cred că toată lumea își dorește, atunci când are un copil, să vină și un al doilea, al treilea.
De la al treilea încolo nu știu dacă își mai dorește cineva. Noi am crescut cu frați, nu știm cum e fără.”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, într-o emisiune TV.

În urmă cu doar câteva zile, Vlăduţa Lupău a împlinit vârsta de 33 de ani, iar cu această ocazie vedeta a scris un mesaj pe rețelele de socializare, dezvăluindu-le urmăritorilor că este primul an în care a ales să nu-și sărbătorească ziua.

„E primul an în care aleg să nu «îmi țin ziua»… și totuși a fost perfect! Vă mulțumesc mult ca sunteți aici, cu si pentru mine! Cu drag, Vlăduța”, a scris aceasta, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni