• PRO TV
  • Laura Cosoi nu poate trece peste moartea mamei sale. Confesiunile dureroase ale actriței, la trei luni de când Ligia Cosoi s-a stins din viață

Laura Cosoi nu poate trece peste moartea mamei sale. Confesiunile dureroase ale actriței, la trei luni de când Ligia Cosoi s-a stins din viață

Laura Cosoi nu poate trece peste moartea mamei sale. Confesiunile dureroase ale actriței, la trei luni de când Ligia Cosoi s-a stins din viață

În urmă cu trei luni, Ligia Cosoi a murit, după o luptă îndelungată cu o boală cruntă, dar Laura Cosoi nu își poate reveni în urma pierderii.

Gallery

Laura Cosoi a fost extrem de atașată de mama sa, Ligia Cosoi, iar pierderea ei i-a dat lumea peste cap. Cu toate acestea, motivul de bucurie pe care îl are este cel de-al patrulea copil, care se va naște peste doar câteva luni.

Laura Cosoi nu și-a revenit după pierderea mamei sale

Ligia Cosoi a fost una dintre cele mai importante persoane din viața Laurei Cosoi, nefiind doar cea care i-a dat viță, ci și cea cu care putea vorbi absolut orice. Acestea au avut o legătură cu totul și cu totul special, dar care s-a încheiat odată ce Ligia Cosoi a trecut cele veșnice.

La finalul lunii decembrie, cu o săptămână înainte de Crăciun, Ligia Cosoi a murit, iar vestea a fost dată de Laura Cosoi și de sora ei. De atunci, actrița a făcut mai multe postări despre mama ei, din care reiese că nu a depășit momentul, ultima punctând, din nou, acest aspect.

„3 luni fără mami... Prima noastră mare iubire, mama Sunt atâtea lucruri pe care nu le-am mai vorbit de când nu mai ești tu...îmi lipsești atât de mult”, a scris Laura Cosoi, pe rețelele de socializare.

Ligia Cosoi a murit din cauza unei boli fără vindecare

În anul 2008, Ligia Cosoi a reușit să învingă o boală nemiloasă, și anume, cancerul. Cu toate acestea, în urmă cu doi ani, a fost diagnosticată cu o altă boală, dar nu a mai putut să o învingă și pe aceasta, deoarece nu există tratament.

În momentul în care a primit diagnosticul, medicii i-au spus că speranța de viață este de doar doi ani, iar Ligia Cosoi era conștientă că sfârșitul i se apropie. „Lupta a fost ceva… se uita la mine și îmi spunea că nu are cu ce să lupte, că nu poate să facă nimic în sensul ăsta”, a spus Laura, în cadrul unui podcast.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni