• PRO TV
  • Ce slujbă modestă avea Kate Middleton înainte să se mărite cu Prințul William și să intre în Familia Regală

Ce slujbă modestă avea Kate Middleton înainte să se mărite cu Prințul William și să intre în Familia Regală

Ce slujbă modestă avea Kate Middleton înainte să se mărite cu Prințul William și să intre în Familia Regală

Înainte de a intra în Familia Regală, în 2011, prin căsătoria cu Prințul William, Kate Middleton a avut două slujbe cât se poate de normale.

Gallery

După ce a absolvit facultatea St Andrews în 2005, Kate a lucrat pentru afacerea părinților ei - Party Pieces - care vindea accesorii pentru petreceri. Mai apoi, aceasta și-a luat o slujbă cu normă redusă la Jigsaw, un magazin magazin de haine și accesorii pentru femei.

Aceasta era asistentă personală, iar task-urile ei includeau tot felul de comisioane, să facă ceai și să aducă gustări modelelor care veneau la ședințele foto.

În timp ce lucra la Jigsaw, Kate era deja iubita lui William, ceea ce însemna că trebuia să facă față unor aspecte ale faimei, precum paparazzi.

Belle Standard, cofondatoarea brand-ului, și-a adus aminte de perioada în care Kate Middleton lucra pentru ea.

”Erau zile în care, la capătul aleii, stăteau echipele de televiziune, să o filmeze. Și noi îi spuneam: vrei să ieși pe ușa din spate?. Iar ea răspundea: Să fiu sinceră, o să ne urmărească până vor obține fotografia. Așa că mai bine ies, fac o poză și apoi ne vor lăsa în pace.
Cred că era foarte matură pentru vârsta de 26 de ani și cred că era foarte pricepută când era vorba de relația cu presa. Eu nu cred că aș fi fost la fel de politicoasă.
Kate nu era deloc pretențioasă. Obișnuia să stea în bucătărie, la vremea prânzului, și să vorbească cu toată lumea, de la șoferi până la fetele de la Contabilitate”.

La ora actuală, Kate Middleton este căsătorită cu Prințul William, cu care are trei copii - prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Deși în 2024 nu a avut niciun angajament regal, din cauza operației abdominale suferite, Prințesa de Wales a onorat, anul trecut, nu mai puțin de 128 de angajamente regale.


Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni