• PRO TV
  • S-a aflat adevăratul motiv pentru care Kate Middleton a apărut singură în clipul în care a dezvăluit că are cancer

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Kate Middleton a apărut singură în clipul în care a dezvăluit că are cancer

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Kate Middleton a apărut singură în clipul în care a dezvăluit că are cancer

Prințesa Kate a avut un motiv profund personal pentru a-și transmite singură mesajul despre cancer, a dezvăluit un expert regal.

Clipul curajos al Prințesei de Wales i-a lăsat vineri în lacrimi pe spectatorii regali din întreaga lume, în timp ce a împărtășit că în prezent face chimioterapie preventivă pentru cancer.

Îmbrăcată informal într-un pulover cu dungi și blugi, pe o bancă, Kate a povestit despre "șocul uriaș" pe care l-a avut după ce medicii au descoperit prezența cancerului în timpul testelor postoperatorii după o operație abdominală majoră.

Vizibil emoționată, viitoarea regină a spus: "Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut parte de o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare."

Ea a adăugat: "După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul.

Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine. Așa cum le-am spus; sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, corpul și spiritul meu."

Motivul pentru care William nu a fost alături de Kate în clipul în care anunțat că are cancer

Fanii regali au inundat internetul cu urări de bine, mulți dintre ei recunoscând că nu și-au putut stăpâni lacrimile când au privit-o pe curajoasa Kate împărtășind lumii diagnosticul său crunt. Dar mulți s-au întrebat de ce prințesa a transmis mesajul puternic singură, fără ca prințul William să-i fie alături de ea.

Departe de teoriile josnice ale conspirației care au circulat în ultimele săptămâni, experții regali au sărit în apărarea deciziei lui Kate de a-și filma singură discursul video. În loc să împărtășească vestea într-o declarație scrisă, se înțelege că Kate a decis să filmeze clipul sincer în Windsor miercuri, înainte de a le spune copiilor ei vineri după-amiază.

Chris Ship, redactor regal la ITV News, crede că Kate a ales să împărtășească faptul că urmează un tratament împotriva cancerului într-un mesaj video solo pentru a fi "personal".

"Dacă ne uităm înapoi la modul în care Regele și-a dezvăluit diagnosticul de cancer la începutul acestui an, a fost într-o declarație de la Palatul Buckingham. Kate a făcut-o, mi s-a spus, sub formă de video, deoarece a vrut să o facă în cel mai personal mod posibil.

"Da, bineînțeles, ajută și la reducerea la tăcere a tuturor zvonurilor, dar ea a vrut să facă mesajul video și a fost și un mesaj foarte emoționant. Și a vrut să facă ea însăși această declarație foarte personală."

Foto: Profimedia

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni