• PRO TV
  • Prima reacție a lui Adi Rus, după ce Vlăduța Lupău a dat vestea că vor fi părinți pentru a doua oară: „Cele mai mari binecuvântări”

Prima reacție a lui Adi Rus, după ce Vlăduța Lupău a dat vestea că vor fi părinți pentru a doua oară: „Cele mai mari binecuvântări”

Prima reacție a lui Adi Rus, după ce Vlăduța Lupău a dat vestea că vor fi părinți pentru a doua oară: „Cele mai mari binecuvântări”

Adi Rus și Vlăduța Lupău sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au o relație extrem de solidă, sunt părinți, iar familia lor se va mări în curând cu încă un membru.

Gallery

​Bucurie fără margini în familia Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus. Cei doi au fost binecuvântați cu încă o minune. Micuțul Iair va avea un frățior.

Mesajul lui Adi Rus, după ce Vlăduța Lupău a dat vestea că vor avea încă un copil

Vlăduța Lupău a dat frumoasa vestea în timpul concertului de la Sala Palatului. Artista și-a anunțat publicul că este însărcinată pentru a doua oară.

Adi Rus este în extaz de când a aflat că va fi din nou tată. Fostul fotbalist nu își mai încape în piele de fericire și a transmis un mesaj emoționant pentru bebelușul care crește în pântecul soției sale.

„Cele mai mari binecuvântări primite de la Dumnezeu! Vă iubesc enorm”, a scris Adi Rus, într-un mesaj postat pe Instagram.

Vlăduța Lupău radiază de fericire și este nerăbdătoare să își cunoască cel de-al doilea copil.

„Ce mare binecuvântare! Așadar minune care vei veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.
Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc minune, cu drag mami!”, este o parte din mesajul scris de artistă, în mediul online.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni