• PRO TV
  • Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul copilului, pe scena de la Sala Palatului. Modul emoționant în care a ales să dea vestea ce mare: „Ce are mami în burtică?”

Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul copilului, pe scena de la Sala Palatului. Modul emoționant în care a ales să dea vestea ce mare: „Ce are mami în burtică?”

Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul copilului, pe scena de la Sala Palatului. Modul emoționant în care a ales să dea vestea ce mare: „Ce are mami în burtică?”

Sâmbătă, 23 martie, Vlăduța Lupău a uimit pe toată lumea, atunci când a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Artista a dat vestea cea mare atât pe contul ei de Instagram, cât și pe scena de la Sala Palatului.

Gallery

Vlăduța Lupău este însărcinată cu cel de-al doilea copil și traversează, fără doar și poate, cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Soția lui Adi Rus nu a putut să țină secret sexul bebelușului și l-a anunțat public, spre bucuria fanilor.

Vlăduța Lupău va fi mamă de de dou băieți

În timpul concertului de la Sala Palatului, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil și, în curând, va deveni mamă de doi băieți. Chiar fiul ei, Iair, care va împlini doi ani la începutul lunii august, a dat vestea cea mare. „Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi: Ce are mami în burtică? Fetiță sau băiat”, a întrebat artista, pe scenă, iar Iair i-a răspuns: „Băiat”.

„Să știți că, atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el «băiat, băiat», fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?”, a mai spus artista.

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini

Până să reușească să își aducă pe lume primul copil, Vlăduța Lupău a trecut prin două momente extrem de dureroase. Aceasta a suferit două avorturi spontane și a fost marcată de ceea ce a trăit la acea vreme.

În cadrul unui podcast, Vlăduța Lupău a recunoscut că ceea ce i-a făcut pe ea și pe soțul ei să își dorească și mai mult un copil au fost tocmai cele două sarcini pierdute, fiind „și mai dornici să se întâmple, să existe”.

Mai mult decât atât, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu doar două zile, Vlăduța Lupău a anunțat prima sarcina abia după ce au trecut primele trei luni și după ce s-a asigurat că nimic nu pune fătul în pericol.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni