• PRO TV
  • Vlăduța Lupău este în doliu. Artista a primit vestea chiar în timpul vacanței: „Veștile rele vin ca un fulger”

Vlăduța Lupău este în doliu. Artista a primit vestea chiar în timpul vacanței: „Veștile rele vin ca un fulger”

Vlăduța Lupău este în doliu. Artista a primit vestea chiar în timpul vacanței: „Veștile rele vin ca un fulger”

De câteva zile, Vlăduța Lupău se află în Maldive, în vacanță, doar că a primit o veste tristă din partea familiei.

Vlăduța Lupău a aflat, în timpul vacanței pe care a fost nevoită să o reprogrameze, după ce fiul ei s-a îmbolnăvit, că un membru de familie apropiat a murit. Aceasta și-a anunțat fanii în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în familia sa.

Vlăduța Lupău este în doliu

Anul 2024 a început cu stângul pentru Vlăduța Lupău. După ce a ajuns la spital, de Revelion, cu fiul ei, aceasta a mai primit, la două luni distanță, o veste foarte tristă. Unchiul ei, fratele mamei sale, s-a stins din viață zilele trecute.

Artista a postat un mesaj în mediul online, alături de o poză cu bunica ei, mama bărbatului care a murit. Vlăduța a fost afectată de vestea primită, deoarece, pentru ea, familia este totul.

„Bunica mea...își îngroapă băiatul azi, unchiul meu, fratele mamei. Dumnezeu să-l odihnească! Veștile rele vin ca un fulger”, a postat Vlăduța Lupău, pe contul ei de Instagram.

Vlăduța Lupău a fost nevoită să își reprogrameze vacanța

În noaptea dintre ani, Vlăduța Lupău a ajuns, după doar câteva ore după ce a coborât de pe scenă, la spital. Iair, fiul ei, a început să se simtă rău și a aflat că are otită. Prin urmare, a fost nevoită să reprogrameze vacanța, deoarece acesta nu putea să zboare, dar micuțul s-a făcut bine după o lună și jumătate.

„Ne-am pornit să adunăm amintiri împreună. Demult aveam plănuită această vacanță, și iată ca am reușit să ajungem acum la reprogramare (era să o ratăm și de data asta). Drumul a fost lung și greu chiar și pentru noi cei mari, dar ce să zic de Iair?! A rezistat eroic!!! (...) Sperăm să fie frumos DAAAAR oricum ne bucurăm de timpul minunat și prețios pe care il petrecem împreună”, a scris Vlăduța Lupău, pe contul ei de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni