• PRO TV
  • Vlăduța Lupău s-a confruntat cu depresia din cauza unei afecțiuni destul de serioase. Artista ajunsese la capătul puterilor: „Nu puteai să vorbești cu mine”

Vlăduța Lupău s-a confruntat cu depresia din cauza unei afecțiuni destul de serioase. Artista ajunsese la capătul puterilor: „Nu puteai să vorbești cu mine”

Vlăduța Lupău s-a confruntat cu depresia din cauza unei afecțiuni destul de serioase. Artista ajunsese la capătul puterilor: „Nu puteai să vorbești cu mine”

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a descoperit că are o problemă de sănătate destul de serioasă, care i-a afectat cariera.

Gallery

Imediat ce a aflat ce se întâmplă cu ea, Vlăduța Lupău a apelat la ajutor de specialitate, pentru a rezolva problema cât se poate de repede. Până a reușit acest lucru, artista a trecut prin stări extrem de dure, confruntându-se chiar și cu depresia.

Vlăduța Lupău a avut depresie din cauza problemelor de sănătate

O tuse cruntă i-a pus serios bețe în roate Vlăduței Lupău, timp de câțiva ani. Au urmat nenumărate controale și, în cele din urmă, a aflat că suferă de hernie hiatală, iar remediul a venit tocmai din partea unui medic de la Paris.

„Cred că eram, deja, în depresie cu tusea pe care o aveam. Nu puteai să vorbești cu mine. Zece minute mă rugam să pot să stau undeva, să nu tușesc. Tușeam foarte mult sec”, a povestit Vlăduța Lupău, conform Unica.

Mai mult decât atât, artista s-a lovit de piedici, în România, deoarece medicii i-au spus că nu aceasta este cauza și a fost nevoită să caute un specialist foarte bun, peste hotare.

Tusea Vlăduței s-a agravat după ce a născut

Imediat ce a început să urmeze tratamentul prescris de medic, problema a început să dispară, doar că, odată ce a rămas însărcinată, a fost nevoită îl întrerupă. Din nefericire, nu doar că tusea a revenit, dar s-a întors mai puternică decât era înainte.

Prin urmare, Vlăduța Lupău a reînceput controalele medicale și, în cele din urmă, i s-a spus că singura soluție este să se opereze. Artista s-a conformat, a fost supusă intervenției chirurgicale și a reușit, în acest fel, să scape de tuse.

Înainte de a deveni mamă, Vlăduța Lupău a mai suferit o intervenție chirurgicală, după ce a aflat că are endometrioză,  o boală cronică ce afectează, la nivel global, 10% dintre femei și care duce la infertilitate.

Vlăduța Lupău a decis să se opereze și, după două luni, a reușit să rămână însărcinată cu Iair, la câtva timp de când pierduse două sarcini.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni