• PRO TV
  • Semnificația secretă a puloverului cu dungi purtat de Kate Middleton în clipul în care a anunțat că are cancer. Nu a fost ales la întâmplare

Semnificația secretă a puloverului cu dungi purtat de Kate Middleton în clipul în care a anunțat că are cancer. Nu a fost ales la întâmplare

Semnificația secretă a puloverului cu dungi purtat de Kate Middleton în clipul în care a anunțat că are cancer. Nu a fost ales la întâmplare

Puloverul simplu, cu dungi albe și negre, pe care Kate Middleton l-a purtat în emoționatul clip în care a anunțat că are cancer nu a fost ales la întâmplare. Experții spun că acesta are o semnificație specială.

Gallery

Kate, în vârstă de 42 de ani, a îmbrăcat puloverul discret cu dungi pentru înregistrarea de săptămâna trecută, în care a anunțat că a fost diagnosticată cu această boală, pentru a transmite un mesaj.

Experții regali sunt de părere că Prințesa de Wales a vrut să transmită faptul că este o persoană normală, care oricare alta, mamă care se ocupă de copiii săi, soție, dar și gospodină, pe lângă faptul că este viitoarea regină.

Mama a trei copii, Kate a mai purtat acest articol vestimentar în vremuri mai fericite, inclusiv în mai 2019 pentru o excursie la St Andrews,  iar în aprilie anul trecut a fost fotografiată purtându-l într-o fotografie oficială cu prințul Louis care se distrează într-o roabă în Norfolk.

Puloverul din cașmir 100% costă 650 de lire sterline și este de la brandul de top Erdem. Un jurnalist a declarat că puloverul îi conferă lui Kate "un look de zi cu zi", crucial pentru povestea pe care intenționa să o împărtășească.

"Într-adevăr, alegând acest look de zi cu zi, prințesa a reamintit națiunii că nu este doar "a noastră", ci și "a lor", o femeie cu o viață privată ale cărei priorități trebuie să fie soțul și copiii, părinții și frații ei, până când recuperarea ei este completă", a scris Sarah Oliver în Mail on Sunday.

Ea a adăugat: "Pe o bancă în parc, în blugi și foarte puțin machiată, cu părul ei lung desfăcut, sublinia faptul că cancerul nu respectă viața ei privilegiată. Și ne cerea înțelegerea de care are nevoie pentru a lupta împotriva lui în intimitate.

"Uneori, ea nu este o prințesă, ci o mamă care își duce copiii la școală, o soție și o gospodină. Acesta este mesajul pe care Kate l-a transmis atunci când și-a dezvăluit diagnosticul de cancer într-un pulover cu dungi.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni