• PRO TV
  • Bunica Andreei Morega, tânăra ucisă prin înjunghiere de Mirel la Timișoara, declarații sfâșietoare: „Singura fată pe care o aveam”

Bunica Andreei Morega, tânăra ucisă prin înjunghiere de Mirel la Timișoara, declarații sfâșietoare: „Singura fată pe care o aveam”

Bunica Andreei Morega, tânăra ucisă prin înjunghiere de Mirel la Timișoara, declarații sfâșietoare: „Singura fată pe care o aveam”

Bunica Andreei Morega a făcut declarații sfâșietoare, după ce nepoata ei a fost ucisă cu sânge rece de prietenul ei, un student la Teologie și Medicină. Femeia este devastată și încă nu și-a revenit din șoc.

Gallery

O crimă absolut îngrozitoare a avut loc la Timișoara. Andreea Morega, studentă la Medicină, a fost omorâtă de prietenul ei, Mirel, de asemenea student. Băiatul a înjunghiat-o pe tânăra de 20 de ani de peste 30 de ori, 28 dintre loviturile de cuțit fiind aplicate în zona gâtului, iar alte trei în torace. 

Polițiștii ajunși la fața locului au fost absolut șocați de ceea ce au putut găsi, Andreea fiind lăsată să zacă într-o baltă de sânge, aproape decapitată și cu părul aranjat în jurul gâtului, pentru a masca rănile provocate de cuțit. 

Rudele victimei au făcut primele declarații despre pierderea suferită, aflându-se încă în stare de șoc:

„A omorât-o, singura fată pe care o aveam, singura! A omorât-o, a omorât-o. Tot am zis că nu, că se pregătise să vină acasă”, a spus bunica Andreei, potrivit unui post TV.

Mătușa Andreei, de asemenea este îndurerată și abia își poate găsi cuvintele:

„Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Atât ne pare de rău. Nu ştiu ce să mai zic, nu am cuvinte. Mă copleşeşte durerea, nu am cuvinte să spun.”, a declarată mătușa tinerei pentru aceeași sursă.  

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni