• PRO TV
  • Comentariul cu care Ileana Sterp i-a revoltat pe internauți, când a felicitat-o pe Vlăduța Lupău pentru sarcină: „Femeie mironosiță și perversă”

Comentariul cu care Ileana Sterp i-a revoltat pe internauți, când a felicitat-o pe Vlăduța Lupău pentru sarcină: „Femeie mironosiță și perversă”

Comentariul cu care Ileana Sterp i-a revoltat pe internauți, când a felicitat-o pe Vlăduța Lupău pentru sarcină: „Femeie mironosiță și perversă”

În urmă cu doar două zile, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, iar Ileana Sterp s-a numărat printre persoanele publice care au felicitat-o pentru minunea care urmează să își facă apariția în viața ei. 

Gallery

Vlăduța Lupău urmează să nască pentru a doua oară și și-a anunțat sarcina pe scena de la Sala Palatului, apoi, pe Instagram. Ileana Sterp și alte vedete din România au felicitat-o fără oprire, însă comentariul surorii lui Iancu Sterp nu a fost pe placul tuturor.

Ileana Sterp i-a revoltat pe internauți cu un comentariu pentru Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău are extrem de mulți susținători în întreaga țară, iar Ileana Sterp se numără printre ei. Imediat ce a văzut postarea prin care artista își anunța sarcina, aceasta a felicitat-o, dar comentariul ei nu a fost primit cu brațele deschide de toată lumea.

 „Mii de felicitări, Vlăduța! Dumnezeu dă după inimă!”, i-a scris aceasta artistei. Imediat după, un internaut au pus-o la zid pe sora lui Culiță, considerând că nu a ales deloc cele mai potrivite cuvinte.

Persoana respectivă este de părere că multe femei își doresc un copil, însă, din diverse motive, nu pot rămâne însărcinate sau nu pot duce sarcina la capăt, iar un astfel de comentariu nu își are sensul.

„Ce limitată poți fi, Ileana! Sunt femei care așteaptă copii de 10 ani și pui un asemenea comentariu, femeie mironosiță și falsă, perversă! Dacă Dumnezeu în viață ar da după suflet cred ca 90% din femei ar avea copii, nu poți lăsa un asemenea comentariu…”, a replicat internauta.

Prima reacție a lui Adi Rus, după ce Vlăduța Lupău a anunțat sarcina

La fel ca soția lui, Adi Rus s-a bucurat în secret de faptul că va mai avea un copil și a ținut totul secret, până la concertul susținut de aceasta la Sala Palatului, atunci când a fost anunțat și sexul copilului. Imediat după ce vestea cea mare a fost împărtășită cu toată lumea, Adi Rus a făcut și el o postare emoționantă despre noul membru al familiei.

„Cele mai mari binecuvântări primite de la Dumnezeu! Vă iubesc enorm!”, a scris fostul fotbalist, pe contul său de Instagram. 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni