• PRO TV
  • Tatăl Andreei Morega, primele declarații după crima de la Timișoara: „Eu am presimțit”. Ce i-a spus fiica înainte de a se petrece tragedia

Tatăl Andreei Morega, primele declarații după crima de la Timișoara: „Eu am presimțit”. Ce i-a spus fiica înainte de a se petrece tragedia

Tatăl Andreei Morega, primele declarații după crima de la Timișoara: „Eu am presimțit”. Ce i-a spus fiica înainte de a se petrece tragedia

Cu câteva ore înainte de crimă, tatăl Andreei Morega a presimțit că fata lui este în pericol. Studenta urma să vină acasă, în satul Padeș, și vorbise cu tatăl ei la telefon.

Colegii studentei Andreea Morega, tânăra de 21 de ani care a fost omorâtă de un amic, s-au adunat luni dimineața la Institutul de Medicină Legală din Timișoara, unde părinții au venit să ridice trupul neînsuflețit al copilei lor, scrie paginadetimis.ro

Tatăl tinerei, Adrian Morega, spune că a vorbit la telefon cu fiica lui cu câteva ore înainte de a se petrece tragedia. Fata îl anunțase că vrea să vină acasă.

,,L-a cunoscut (nr. Mirel Dragomir) prin colega ei de cameră. La 11:00 am vorbit cu ea mi-a trimis mesaj că a terminat orele, că își face bagajul și vine acasă și îmi trimite mesaj când se urcă în microbuz. La 12:00 trebuia să fie în microbuz, să plece. Nu mi-a mai trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a mai răspuns, am sunat-o, dar nu mi-a mai răspuns. Eram sigur ca ceva nu e în regulă. Mă anunța de fiecare dată orice pași făcea. Am luat mașina și am plecat spre Timișoara. Nu știa nimeni nimic de ea. Eu am presimțit, am știut ca ea nu mai este vie, că e ceva grav” a spus el, potrivit sursei menționate mai sus. 

Gallery

Citește și: Cine este Mirel, studentul la Teologie și Medicină care a ucis-o cu bestialitate pe Andreea. Apropiații bărbatului l-au descris ca fiind „extrem de liniștit”

Mai mulți colegi și apropiați ai tinerei au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare: 

„Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângǎ EL… nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic! Drum lin catre stele, verișoara mea iubită!”

„Andreea Mihaela Morega, ne-ai lăsat un gol imens in suflet. Ai fost cel mai bun, blând și pur om pe care l-am cunoscut și cu siguranța ai fi devenit cel mai devotat doctor. Drum lin către îngeri, om minunat!” ; „Drum lin către îngeri, Andreea Mihaela Morega! Încă nu mi vine să cred ce ți s-a întâmplat. Acum o săptămână și ceva am stat amândouă în bancă la curs, iar acum…Odihnă veșnică, domnișoara doctor!”, au scris foste colege de facultate ale tinerei.

Sursă foto: Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni