• PRO TV
  • Ce a făcut Andreea cu doar câteva clipe înainte de a fi ucisă. Declarațiile șocante

Ce a făcut Andreea cu doar câteva clipe înainte de a fi ucisă. Declarațiile șocante

Ce a făcut Andreea cu doar câteva clipe înainte de a fi ucisă. Declarațiile șocante

O crimă șocantă a avut loc în Timișoara, acolo unde o tânără studentă a fost ucisă cu sânge rece de către iubitul ei, student la Teologie. Iată ce a declarat băiatul în fața anchetatorilor.

Gallery

​Pe data de 22 martie 2024, Andreea a fost ucisă într-un apartament din Timișoara, de către prietenul ei, Mirel. Băiatul era student la Medicină și Teologie, iar apropiații îl considerau un tip credincios, datorită faptului că în fiecare săptămână cânta în corul Bisericii. Din păcate însă, în spatele măștii de băiat bun se ascundea un criminal.

Polițiștii care au ajuns în apartamentul tânărului au găsit-o pe Andreea „aproape decapitată”. Mirel i-a aplicat tinerei peste 30 de lovituri de cuțit, majoritatea în zona gâtului și a toracelor. Mai mult decât atât, studentul la Teologie i-a aranjat părul victimei în jurul gâtului, pentru a masca tăieturile.

Ce a făcut Andreea cu doar câteva clipe înainte de a fi ucisă

După ce Mirel a fost reținut de polițiști, în spațiul public au apărut mai multe informații despre crima care a îngrozit o țară întreagă. Tânărul a explicat anchetatorilor cu lux de amănunte cum a omorât-o pe iubita sa, scoțând la iveală detalii șocante despre momentul masacrului. 

Andreea Morega a încercat să se lupte pentru viața ei, însă nu a avut nicio șansă de supraviețuire în fața loviturilor de cuțit ale lui Mirel.

„În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul pin. 

A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat.

Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, se arată în declarația lui Mirel. 

Pentru Știrile PRO TV, tatăl Andreei a povestit ultima conversație pe care a avut-o cu fiica sa. Aceasta i-a spus că urmează să ia autobuzul și să se întoarcă acasă, însă nu a mai răspuns la telefon. Atunci, părintele fetei și-a dat seama că studenta a pățit ceva:

„La 11 am vorbit cu ea, mi-a trimis mesaj că a terminat orele și face bagajul și vine acasă. Și îmi trimite mesaj când se urcă în microbuz să vină. La 12 era microbuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face nu mi-a răspuns la telefon. Am luat mașina și am plecat spre Timișoara”, a spus tatăl Andreei.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni