• PRO TV
  • Bolnavă în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty a postat un mesaj emoționant pe fondul diagnosticului de cancer al lui Kate Middleton: „Îți admir puterea”

Bolnavă în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty a postat un mesaj emoționant pe fondul diagnosticului de cancer al lui Kate Middleton: „Îți admir puterea”

Bolnavă în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty a postat un mesaj emoționant pe fondul diagnosticului de cancer al lui Kate Middleton: „Îți admir puterea”

Bolnavă în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty duce o luptă contracronometru cu această boală. Actrița cunoscută mai ales pentru rolul Brendei din „Beverly Hills” a postat recent un mesaj emoționant în care și-a exprimat sprijinul pentru prințesa de Wales.

Gallery

​Shannen Doherty o laudă pe Kate Middleton pentru tăria de care dă dovadă după diagnosticul de cancer.

„A fi o persoană publică nu înseamnă că publicul deține acea persoană”, și-a început Shannen Doherty postarea de pe contul de Instagram, acolo unde are peste 2,1 milioane de urmăritori.

„Toți avem dreptul de a trece prin boală sau viață în privat (…) Toate aceste teorii ale conspirației au forțat-o pe această persoană să dea explicații înainte de a se împăca cu situația și de a le explica copiilor ei. Mă rog ca asta să fie o lecție pentru noi toți. Este necesar să respectăm intimitatea unor persoane când pur și simplu nu doresc să fie expuse”, a adăugat Shannen Doherty.

„Prințesă Kate, îți admir puterea pe care o ai, având în vedere prin câte a trebuit să treci în timp ce te luptau cu cancerul”, a conchis actrița în vârstă de 52 de ani.

Shannen Doherty a mărturisit în februarie 2020, în cadrul emisiunii Good Mornind America, că are cancer la sân în stadiu terminal. „ Am cancer în stadiul IV. Boala s-a întors și de aceea sunt aici. (…) Este îngrozitor. Sunt foarte speriată. E o veste cumplită din atât de multe puncte de vedere. Cu siguranţă am zile în care mă întreb «De ce eu?». Apoi mă întreb «De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine ar merita aşa ceva?». Niciunul dintre noi nu merită”, spunea actrița la vremea respectivă.

Actrița duce această bătălie de una singură. Shannen Doherty a intentat divorț de soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, cel mai probabil pentru a-l proteja de suferință. Cei doi au fost căsătoriți 11 ani, dar nu au copii împreună.

Vineri, 22 martie, Kate Middleton a dezvăluit, printr-un mesaj video, că a fost diagnosticată cu cancer și că a început ședințele de chimioterapie.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer, la doar câteva săptămâni după ce regele Charles al III-lea a anunțat că suferă și el de cancer.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă”, a transmis Kate Middleton. Testele pe care medicii le-au efectuat ulterior au arătat că fusese vorba despre o formă de cancer, iar prințesa urmează acum un tratament anticancer.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni