• PRO TV
  • Mama Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, declarații sfâșietoare în sala de judecată: „Am visat-o...”

Mama Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, declarații sfâșietoare în sala de judecată: „Am visat-o...”

Mama Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, declarații sfâșietoare în sala de judecată: „Am visat-o...”

Mama și mătușa Alinei, tânăra ucisă la Mangalia de cea mai bună prietenă a ei, au ajuns în sala de judecată, ținând în mână poza victimei. Cele două femei cer dreptate pentru copila ucisă cu sânge rece și abandonată sub o bancă dintr-un parc.

Gallery

​Alina este tânăra care a fost ucisă cu sânge rece chiar de cea mai bună prietenă a ei, Loredana. Totul s-a desfășurat într-un hotel din Mangalia, acolo unde copila și-a dat ultima suflare, după ce a fost înjunghiată. Ulterior, Loredana a transportat cadavrul victimei într-un geamantan și l-a abandonat sub o bancă dintr-un parc. 

Acum, la mai bine de jumătate de an de la tragedie, mama și mătușa Alinei au ajuns în sala de judecată pentru a cere să se facă dreptate. Cele două femei au ținut în mână poza victimei și au făcut declarații sfâșietoare în fața magistraților.

Mama Alinei:  „ Am visat-o. Am visat-o că m-a luat la brate. M-a luat în brațe.”

Mătușa Alinei:  „ Nu se face dreptate! Cât să ne mai luptăm? Bani cheltuiți pe drumuri. Noi împrumutăm ca să venim aici așa pentru dreptatea la fata asta că ne-a băgat-o în pământ. Un copil nevinovat! Nu a fost vinovat copilul ăsta cu nimic. Pentru ce nu se face dreptate? Vrem dreptate, vrem dreptate! Atât!”

Loredana Atănăsoaie și-a recunoscut în totalitate faptele și a cerut ca judecătorii să admită procedura simplificată, lucru care i-a fost acceptat. În urma acestei situații, avocații spun că Loredana Atănăsoaie ar putea primi maxim 10 ani după gratii!

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni