• PRO TV
  • Confesiunea tulburătoare făcută de Mirel, în fața părinților lui. Ce a mărturisit despre Andreea, chiar în ziua în care fata a fost înmormântată

Confesiunea tulburătoare făcută de Mirel, în fața părinților lui. Ce a mărturisit despre Andreea, chiar în ziua în care fata a fost înmormântată

Confesiunea tulburătoare făcută de Mirel, în fața părinților lui. Ce a mărturisit despre Andreea, chiar în ziua în care fata a fost înmormântată

Mirel, studentul la Teologie și Medicină care și-a ucis iubita din cauza geloziei, a fost vizitat de părinții săi în arest. Acesta a făcut o mărturisire neașteptată, după ce i-a văzut pe cei care i-au dat viață.

Gallery

​​În cursul zilei de vineri, 22 martie 2024, o tânără studentă în vârstă de 21 de ani a fost ucisă cu sânge rece de prietenul ei, Mirel. Băiatul, de asemenea student la Medicină și Teologie, a înjunghiat-o pe Andreea de peste 30 de ori, majoritatea loviturilor de cuțit fiind aplicate în zona gâtului și a toracelor. Din păcate, fata nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Polițiștii ajunși la fața locului au avut un șoc în momentul în care au găsit trupul neînsuflețit al victimei. Andreea avea părul înfășurat în jurul gâtului, iar oamenii legii au menționat că fata era „aproape decapitată”. 

La scurt timp după ce victima a fost descoperită de oamenii legii, o echipă de polițiști a ajuns la Mirel și l-au arestat. În fața anchetatorilor, băiatul și-a recunoscut faptele și a declarat că întreaga crimă a izbucnit din cauza geloziei. 

Confesiunea tulburătoare făcută de Mirel în fața părinților săi. Ce a declarat despre Andreea

Chiar în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum, Mirel a fost vizitat de părinții și sora lui, la IPJ Timiș, acolo unde este arestat preventiv. Potrivit jurnaliștilor Wowbiz, după câteva minute petrecute la vorbitor, criminalul din Timișoara le-a mărturisit celor care i-au dat viață că regretă că a omorât-o pe Andreea și că intenția lui nu a fost să o ucidă. 

Momentan, Mirel se află în arest preventiv și urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, în urma căreia se va stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimei. În cazul în care se va dovedi că studentul la Teologie suferă de afecțiuni cerebrale, acesta va fi transferat într-un spital de psihiatrie.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni