• PRO TV
  • Cum a contribuit Rusia la dezinformările apărute despre Kate Middleton. Ucraina și Franța, țintele directe ale Kremlinului

Cum a contribuit Rusia la dezinformările apărute despre Kate Middleton. Ucraina și Franța, țintele directe ale Kremlinului

Cum a contribuit Rusia la dezinformările apărute despre Kate Middleton. Ucraina și Franța, țintele directe ale Kremlinului
Sursa: Getty Images

În urmă cu o săptămână, Kate Middleton anunța că suferă de cancer, după mai multe săptămâni în care au apărut o mulțime de speculații despre starea ei de sănătate.

 

Gallery

Recent, un grup de dezinformare din Rusia a fost acuzat de răspândirea mai multor teorii ale conspirației despre Kate Middleton, în mediul online.

Rusia a contribuit la dezinformările apărute despre Kate Middleton

Conform BBC, mai mulți experți au declarat că anumite persoane, care aveau sediul în Rusia, au difuzat diverse teorii în legătură cu starea de sănătate a lui Kate Middleton, în nenumărate rânduri.

Martin Innes, directorul Institutului de Inovare pentru Securitate, Crimă și Informații de la Universitatea Cardiff, a precizat că cercetătorii au identificat mai multe încercări sistematice de a spori zvonurile deja existente, eforturile acestora fiind legate de un grup rus de dezinformare.

Mai mult decât atât, Martin Innes a mai adăugat că respectivul grup nu este o entitate de stat, ci are legătură cu mai multe persoane care au fost sancționate, recent, în Statele Unite ale Americii, pentru comentarii ostentative.

„Mesajele lor, în jurul lui Kate, par încadrate în campaniile lor, în curs de a ataca reputația Franței, de a promova integritatea alegerilor ruse și de a denigra Ucraina, ca parte a efortului de război”, a precizat directorul Institutului de Inovare pentru Securitate, Crimă și Informații.

Când își va relua Kate îndatoririle regale

De mai multe săptămâni, Kate Middleton a renunțat la îndatoririle regale, pentru a se recupera în urma operației abdominale suferite, dar și pentru ca tratamentul împotriva cancerului să își facă efectul cât mai bine.

Palatul Buckingham nu a anunțat tipul de cancer de care suferă Kate și nu a anunțat nici când acesta a fost descoperit, deoarece, conform spuselor Prințesei de Wales, a avut nevoie de timp, pentru a le explica celor trei copii ai săi ce se întâmplă.

 

Sursa foto: Getty Images, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni