• PRO TV
  • Kate Middleton și-a donat părul copiilor bolnavi de cancer, cu ceva timp înainte de a se îmbolnăvi. Ce a determinat-o pe prințesă să facă acest pas

Kate Middleton și-a donat părul copiilor bolnavi de cancer, cu ceva timp înainte de a se îmbolnăvi. Ce a determinat-o pe prințesă să facă acest pas

Kate Middleton și-a donat părul copiilor bolnavi de cancer, cu ceva timp înainte de a se îmbolnăvi. Ce a determinat-o pe prințesă să facă acest pas

Înainte de a fi diagnosticată cu cancer, Kate Middleton a făcut un gest demn de lăudat. Prințesa și-a donat părul pentru copiii bolnavi de cancer.

Gallery

De când a intrat în Familia Regală a Marii Britanii, Kate Middleton a făcut mai multe acte de caritate, printre care se numără și donarea părului pentru copiii bolnavi de cancer. Donația a fost făcută în mod anonim, aspect apreciat de cei care o simpatizează.

Kate Middleton și-a donat părul pentru bolnavii de cancer

În anul 2018, Kate Middleton a luat legătura cu o organizație caritabilă, Little Princess Trust, care se ocupă cu confecționarea perucilor pentru persoanele care își pierd părul, în urma curelor de chimioterapie.

În urmă cu șase ani, Kate a renunțat la aproximativ 20 de cm din părul ei, în momentul în care hairstylist-ul său i-a spus că are părul mult prea lung.

„Când Joey se apucase de treabă și tăia șuvițele lui Kate, prințesei i-a venit ideea de-a face ceva bun cu părul în loc să-l arunce. I-a spus și lui Joey la ce s-a gândit, iar acesta a considerat ideea extraordinară.

Părul prințesei a fost trimis pe numele altei persoane, pentru ca organizația să nu știe că provenea dintr-o sursă regală. Aceștia știau doar că aparținuse unei femei donatoare din zona Kensington”, relatează Daily Mail.

Kate Middleton, copleșită de valul de susținere primit

La finalul săptămânii trecute, Kate Middleton anunța că a început curele de chimioterapie, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Anunțul viitoarei regine a Marii Britanii vine după săptămâni întregi de zvonuri legate de starea ei de sănătate.

Soția Prințului William a dezvăluit că boala a fost depistată în luna ianuarie, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală de proporții. Kate Middleton a precizat că a avut nevoie de timp, pentru a le explica celor trei copii ce se întâmplă cu ea, înainte de a ieși public, pentru a spune lumii ce se întâmplă, de fapt.

 

Sursa foto: Getty Images, capture YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni