• PRO TV
  • Mama lui Mirel a făcut primele declarații despre crima pe care a comis-o fiul său. Ce a declarat, după ce l-a vizitat în arest

Mama lui Mirel a făcut primele declarații despre crima pe care a comis-o fiul său. Ce a declarat, după ce l-a vizitat în arest

Mama lui Mirel a făcut primele declarații despre crima pe care a comis-o fiul său. Ce a declarat, după ce l-a vizitat în arest

Mama lui Mirel, studentul de la Timișoara care a ucis-o pe Andreea, a făcut primele declarații publice despre crima pe care fiul său a comis-o. Iată ce a spus femeia, după ce l-a vizitat în arest!

Gallery

​Andreea Morega este studenta care și-a găsit sfârșitul într-un mod dramatic. Tânăra a fost ucisă cu bestialitate de prietenul ei, Mirel, după ce a încercat să pună punct relației de iubire pe care o aveau de aproximativ 4 luni. În momentul în care băiatul a auzit că tânăra vrea să-l părăsească, a mers la bucătărie, a luat două cuțite și a înjunghiat-o pe fată de peste 30 de ori. 

În ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum, părinții lui Mirel l-au vizitat în arest. Aceștia au făcut și primele declarații publice despre crimă, fiind extrem de afectați de cele întâmplate. Mama acestuia a izbucnit în lacrimi la întâlnirea cu jurnaliștii și a declarat că „și situația lor este destul de grea”, potrivit unui post TV.

Tatăl lui Mirel, mărturisiri în lacrimi! Ce a putut să spună despre crima care a cutremurat România

Părinții și sora lui Mirel s-au prezentat pentru prima dată la închisoarea în care este reținut autorul crimei. Aceștia au avut posibilitatea să discute cu el, dar și să vorbească cu presa. Tatăl studentului a izbucnit în lacrimi la vederea copilului său și a declarat că regretă cele întâmplate.

„Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru.

Ne pare rău și de el, și de fata aceea mai rău ne pare, să știți. Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Nu pot, suntem terorizați, suntem nenorociți. Am muncit o viață întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Și au avut. Nu știu ce a fost.”, a spus tatăl lui Mirel, pentru sursa citată. 

Sursă foto: Facebook, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni