• PRO TV
  • De ce n-a vrut Irinel Columbeanu să o ia de nevastă pe Anna Lesko! Artista, dată afară cu scandal din casa afaceristului: „Ieși, rusoaico”

De ce n-a vrut Irinel Columbeanu să o ia de nevastă pe Anna Lesko! Artista, dată afară cu scandal din casa afaceristului: „Ieși, rusoaico”

De ce n-a vrut Irinel Columbeanu să o ia de nevastă pe Anna Lesko! Artista, dată afară cu scandal din casa afaceristului: „Ieși, rusoaico”

În urmă cu aproximativ 25 de ani, lumea mondenă din țara noastră făcea cunoștință cu Anna Lesko, o artistă superbă care venea de la Chișinău.

Gallery

Chiar de la primele ei contacte cu România, mai exact cu orașul Constanța, Anna Lesko a intrat în vizorul lui Irinel Columbeanu, care la acea vreme era unul dintre cei mai bogați oameni din țara noastră.

În urma unui show pe care l-a avut la malul mării alături de trupa ei, Anna Lesko a fost căutată de Irinel Columbeanu, după cum scrie chiar în cartea fostului afacerist, care astăzi a ajuns la azil, deoarece a rămas falit.

Relația celor doi a durat aproximativ opt ani, iar Anna Lesko a dezvăluit în trecut că a fost foarte îndrăgostită de Irinel Columbeanu.

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relația noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în niște momente foarte grele. Relația cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, afirma artista.

Din păcate, însă, tatăl afaceristului nu a fost de acord cu această relație, iar Irinel Columbeanu s-a văzut nevoit să renunțe la iubita lui, pentru a-i face pe plac părintelui său.

Astfel, într-o perioadă în care toată lumea se aștepta ca Irinel Columbeanu să o ia de nevastă pe Anna Lesko, cei doi s-au despărțit!

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus «Ieși din casa fiului meu, rusoaico»” Așa s-a terminat relația noastră”, își amintea în trecut Irinel Columbeanu.

foto: captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni