• PRO TV
  • Romanița Iovan, detalii neștiute despre relația cu Irinel Columbeanu! A confirmat problemele de sănătate ale fostului milionar: „Paralizat pe jumătate”

Romanița Iovan, detalii neștiute despre relația cu Irinel Columbeanu! A confirmat problemele de sănătate ale fostului milionar: „Paralizat pe jumătate”

Romanița Iovan, detalii neștiute despre relația cu Irinel Columbeanu! A confirmat problemele de sănătate ale fostului milionar: „Paralizat pe jumătate”

Ajunsă la aproape 60 de ani, vârstă pe care o va împlini în toamnă, Romanița Iovan a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre întreaga ei viață.

Gallery

Considerată ani la rând drept una dintre cele mai frumoase femei din România, Romanița Iovan a fost, în urmă cu mai bine de 30 de ani, iubita lui Irinel Columbeanu, afacerist care a ajuns falit între timp.

Chiar dacă a avut o avere de aproximativ 150 de milioane de euro, Irinel Columbeanu trăiește acum la azil, din mila prietenilor. Iar Romanița Iovan se află printre cei care îl ajută fostul afacerist.

„A trebuit să reînceapă să meargă. El a rămas paralizat pe jumătate. Vorbesc cu el. Când are nevoie de mine, mă caută și îl ajut. L-a cunoscut și pe Iulian, l-a reprezentat în niște procese. Relația noastră de prietenie este mai lungă decât relația noastră de iubire”, a spus Romanița Iovan despre relația din prezent cu Irinel Columbeanu și despre accidentul vascular cerebral pe care l-a avut bărbatul.

Mai mult decât atât, ea și-a amintit și cum a început relația de iubire pe care a avut înainte de Revoluție cu Irinel Columbeanu.

„L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre. El venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia. Eu veneam spre casă, la Balta Albă stăteam, în blocurile alea cu militari stăteam.

Mergeam spre 311, ca să mă duc acasă, și am trecut pe la benzăria aia din spate de la Teatru Național. Iar el era acolo, punea benzină la Oltcit. Era cu o gagică, aia mă cunoștea pe mine și m-a întrebat: «Romanița, ce faci?». Nici nu l-am observat. El m-a remarcat, în schimb. A întrebat-o pe aia cu ce mă ocup, a aflat și a pus mâna pe telefon. A sunat un prieten, adică pe o colegă, pe Sanda, și ea a fost cea care îmi zicea: «Vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască». Tatăl lui a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. Erau băieți de oraș, dar și deștepți.

Pe 08 martie, în 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca, una că are nu știu ce de făcut, alta la fel, iar eu i-am propus Sandei să ieșim cu tipul ăla. Și vine el cu Oltcit-ul. Era foarte elegant. Omul a venit, ne-a luat cu mașina și a zis că are de lăsat o casetă video și ne oprește pe dreapta. A făcut asta ca să-mi dea ocazia să ies din mașină și să plec. A fost o chestie super elegantă.

Ne-am dus să mâncăm cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu. Tipul foarte deștept, carismatic, chiar dacă era așa... Trebuia să port sandale fără toc. Era deștept. Cred că a avut așa o chestie, de model. A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună.

Ne-am despărțit pentru că fiecare voia altceva. Am rămas foarte buni prieteni. Eram tineri, fiecare voia altceva. Lecția pe care am învățat-o de la Irinel a fost că nu trebuie să ceri ajutorul decât dacă ești pe marginea prăpastiei”, a spus Romanița Iovan.

foto: YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni