• PRO TV
  • Iubita lui Andrei Ciobanu, în vizită la Mama Geta. Reacția Marilenei după ultimele schimbări din competiția Survivor All Stars: „Ne așteptam la mult hate”

Iubita lui Andrei Ciobanu, în vizită la Mama Geta. Reacția Marilenei după ultimele schimbări din competiția Survivor All Stars: „Ne așteptam la mult hate”

Iubita lui Andrei Ciobanu, în vizită la Mama Geta. Reacția Marilenei după ultimele schimbări din competiția Survivor All Stars: „Ne așteptam la mult hate”

Aseară, la Survivor All Stars, Andrei Ciobanu a avut parte de o surpriză. Concurentul a primit șansa de a se întoarce la Războinici. Vestea a fost primită cu multă bucurie și de către partenera lui de viață, Marilena Cuciurean.

Gallery

​Marilena a postat o fotografie, unde apare alături de Mama Geta. Cele două se înțeleg foarte bine și își susțin împreună oamenii dragi, care se află în competiția Survivor All Stars. Este vorba de Andrei Ciobanu și Iancu Sterp, care vor lupta din nou împreună în echipa Războinicilor după anunțul de aseară al domnului Dan. 

„În vizită la mama Geta. Mă așteptam la niște plăcinte, dar am sccos-o la un suc”, a scris Marilena în dreptul fotografiei. 

Înainte de a afla decizia prezentatorului, Marilena a spus: 

„Indiferent de ce se va întâmpla în această seară, tu pentru noi ești cel mai bun și cel mai demn. Prin câte ai trecut tu în această competiție, nu a trecut nimeni, iar „vitejii” să se abțină”. Omul slab și „demn” ce face când vede un om jos? Încearcă să se urce pe el, să pară mai înalt. Sorin, nu ești și nici nu vei fi „înalt” din niciun punct de vedere. Restul e show. E greu la Survivor și o zice cel care a simțit cel mai mare greu!

Iubita lui Andrei recunoaște că s-a așteptat la reacții negative în mediul online. Cu toate acestea, ea a publicat mai multe mesaje de susținere pe care le primește de la telespectatori. 

„Dacă ne așteptam la mult hate, având în vedere complexitatea categoriilor sociale care urmăresc acest show, remarcăm că și mesajele de susține nu sunt deloc puține! Mulțumim, vă suntem recunoscători!

„Ediția asta a fost peste orice așteptare! Nu știm dacă să ne bucurăm sau nu!
Pentru el nu e ușor ce se întâmplă! Probabil îi era mai ușor să vină acasă dar șansa îl bucură cu siguranță, ce va urma … Dumnezeu cu mila!
Iar pentru cei care cred că nu merita această șansă să reluați toate edițiile să îi urmăriți parcursul sportiv… sau statisticile sau să încercați să vă transpuneți acolo, în pielea lui!
Cine vrea să înțeleagă va înțelege! E șansa ta Andrei, să o joci cât poți de bine, vocal, “nevocal” tu ești cel mai bun pentru noi!”,
a mai scris ea pe contul de Instagram al lui Andrei.

​Mesajele de susținere nu se opresc nici pe pagina de show, unde foarte mulți oameni au reacționat pozitiv după ce au aflat că Andrei Ciobanu rămâne în concurs: 

„Foarte bine Andrei, tu ai suferit cel mai mult în această competiție, meriți tot ce e mai bun, nimeni nu a fost supus atâtor schimbări ca tine, asta înseamnă Survivor, nu primul la fugă în clasament”; „Bravo Andrei, să fii mereu cu capul sus. Ai dat dovadă că ești cel mai bun”;  „Ești cel mai complet concurent! Te-au trecut prin toate etapele Survivor care au atras cu ele trăiri multe și complexe. Clar acum ai cea mai intensă experiență! Te admir pentru puterea ta”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor. 

Sursă foto: Instagram/ arhiva PRO TV

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni