• PRO TV
  • Moment special la concertul Andrei din Germania. Actorii din Clanul și Groapa au cântat alături de ea melodia „Cui nu-i place dragostea”

Moment special la concertul Andrei din Germania. Actorii din Clanul și Groapa au cântat alături de ea melodia „Cui nu-i place dragostea”

Moment special la concertul Andrei din Germania. Actorii din Clanul și Groapa au cântat alături de ea melodia „Cui nu-i place dragostea”

Andra și-a impresionat publicul la concertul Tradițional 2 de la Stuttgart, Germania, care a avut loc pe 6 aprilie. Cântăreața a invitat pe scenă câțiva actori consacrați, care joacă în serialele Clanul și Groapa, de la PRO TV. Aceștia se afla în Germania pentru un spectacol.

Carmen Tănase, Maria Obretin, Lia Bugnar și Marius Manole au urcat pe scenă, la invitația Andrei, și au cântat împreună cu ea melodia „Cui nu-i place dragostea”. Momentul special a adunat zeci de mii de like-uri. 

„O surpriză de neuitat la “Traditional 2” în Germania! Am avut onoarea să urce pe scenă niște talente extraordinare: Carmen Tănase, Marius Manole, Maria Obretin și Lia Bugnar, acești actori remarcabili care au strălucit cu câteva ore înainte într-o piesă de teatru, tot la Stuttgart. Emoția a fost la cote maxime pe scenă. Mulțumim pentru momentul senzațional de care s-au bucurat cei prezenti!”, a scris Andra pe rețelele sociale. 

Spectatorii care au fost la concert își exprimă emoțiile pe care le-au trăit: „Ce seară minunată! Revăd și revăd înregistrări și n-aș vrea să se termine. Ce emoție!”; „Doamne, ce supriză frumoasă a fost!”; „Andra, ne crește sufletul de bucurie și ne emotionează până la lacrimi astfel de momente. Te iubim din suflet că ne aduci atâta bucurie, dragă Andra!”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor. 

Sursă foto: Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni