• PRO TV
  • Irinel Columbeanu a dezvăluit ce făcea cu Monica Gabor în vacanțele de la Paris: „În acele vremuri...”

Irinel Columbeanu a dezvăluit ce făcea cu Monica Gabor în vacanțele de la Paris: „În acele vremuri...”

Irinel Columbeanu a dezvăluit ce făcea cu Monica Gabor în vacanțele de la Paris: „În acele vremuri...”

Irinel Columbeanu a dat cărțile pe față în cel mai recent interviu acordat. Fostul milionar nu doar că a dezvăluit cum este viața lui la azil, ci a vorbit și despre trecutul lui tumultos, alături de Monica Gabor.

Gallery

​Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România, la începuturile anilor 2000. Acesta deținea mai multe terenuri, o mașină de lux, un adevărat palat în Izvorani, dar și diverse afaceri. Din păcate însă, și-a pierdut întreaga avere, iar de jumătate de an locuiește la un azil de bătrâni din Snagov. 

Recent, fostul milionar a oferit un interviu în cadrul căruia a dezvăluit că s-a acomodat în noua lui reședință și că, deși i-a fost greu la început, acum este mulțumit de condițiile pe care le are.

„Culmea este că nu pot zice că mă plâng. Evident, e greu să pleci dintr-o vilă cu 18 camere și 18 băi și să ajungi instituționalizat printre bătrâni, dar domnul Cassian și personalul de aici mă fac să mă simt ca acasă”, a spus Irinel Columbeanu pentru actualitate.net.

Irinel Columbeanu nu a fost vizitat de fiica lui de când s-a mutat la azil

Într-o notă mai emoționantă, Irinel Columbeanu a vorbit în cadrul interviului și despre fiica lui, Irina. Acesta a dezvăluit că nu a mai văzut-o de foarte mult timp, deoarece medicii i-au interzis să se deplaseze până în SUA, iar copila nu își dorește să vină prea curând în România. Cu toate acestea, vorbesc constant la telefon și prin apeluri video.

„Îmi este dor de Irina si din păcate eu nu am voie, din considerente medicale, sa zbor la ea în S.U.A. și nici ea nu își dorește să vină în România, dar o înțeleg. Mă consolez cu faptul că vorbim pe apel video destul de des”, a spus Irinel.

Cine îl ajută pe Irinel Columbeanu cu bani după mutarea la azil

Irinel Columbeanu a vorbit inclusiv despre situația lui financiară. Fostul milionar susține că este „jenat” de situația financiară pe care o are, deoarece singurele lui surse de venit provin din bunăvionța prietenilor lui;

„Este o întrebare incomodă, ca să nu spun jenantă pentru mine, dar totuși vă răspund. Pentru că nu îmi permit să divulg nume, am parte de suportul a 5-6 prieteni care se asigură că am tot ce am nevoie, la care se adaugă și îngăduința și amabilitatea necondiționată a prietenului meu, Ioan Cassian”, a dezvăluit Irinel. 

Ce făcea Irinel Columbeanu cu Monica, în vacanțele de la Paris

Irinel Columbeanu a mai menționat și faptul că în camera de azil are mai multe geamantane Louis Vuitton la care nu vrea sub nicio formă se renunțe. Acestea îi amintesc de vremurile în care mergea cu Monica Columbeanu la Paris și de clipele în care îi cumpăra acesteia atât de multe haine, încât le transporta în mai multe bagaje:

„Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta «știe» mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului. Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum”, a mai spus fostul milionar pentru sursa menționată anterior. 

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă PRO TV

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni