• PRO TV
  • Afacerea cu care tatăl lui Jador a dat lovitura. Face bani frumoși: "Este destul de rentabilă"

Afacerea cu care tatăl lui Jador a dat lovitura. Face bani frumoși: "Este destul de rentabilă"

Afacerea cu care tatăl lui Jador a dat lovitura. Face bani frumoși: "Este destul de rentabilă"

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, știe să facă bani. Stă foarte bine la capitolul financiar, după ce în urmă cu doi ani și-a deschis o afacere.

Gallery

Acum, tatăl lui Jador spune că face bani frumoși în domeniul în care activează. Mai exact, el și-a deschis un depozit de materiale de construcție chiar în comuna băcăuană unde locuiește alături de soția sa. Înainte să deschidă acest business, Romeo Dumitrache a avut o pescărie, pe care a fost însă nevoit să o închidă pentru că nu era profitabilă.

„Am un depozit de material de construcție. Avem materiale scoase la vânzare pentru a construi case și blocuri de la zero. Este o afacere deschisă de aproape doi ani și este destul de rentabilă.

Înainte să deschid acest business am avut un magazin de pescărie, dar l-am închis și am ales să fac ceva pe construcție. Pentru că acest domeniu o să meargă permanent, cel cu case și construirea lor. Avem de toate aici, de la gresie până la faianță”, a declarat Romeo Dumitrache, pentru Click!

Jador și-a ajutat tatăl să-și îndeplinească visul

Cel care l-a ajutat pe Romeo Dumitrache să deschida afacerea cu materiale de construcții a fost chiar fiul său.

Artistul a mărturisit atunci că voia să își cumpere un Lamborghini, dar a preferat să investească banii așa că le-a deschis celor doi o afacere.

"Am băgat un Lamborghini acolo. Am vrut să îmi cumpăr un Lamborghini și m-am gândit că mai bine să îmi investesc banii. Acum sunt patroni, stau toată ziua acolo, sunt fericiți. Totul e bine", a povestit el.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni