• PRO TV
  • A fost făcut public rezultatul expertizei psihiatrice în cazul lui Mirel Dragomir. Ce se va întâmpla cu studentul care a ucis-o pe Andreea Morega în Timișoara

A fost făcut public rezultatul expertizei psihiatrice în cazul lui Mirel Dragomir. Ce se va întâmpla cu studentul care a ucis-o pe Andreea Morega în Timișoara

A fost făcut public rezultatul expertizei psihiatrice în cazul lui Mirel Dragomir.  Ce se va întâmpla cu studentul care a ucis-o pe Andreea Morega în Timișoara

Mirel Dragomir, studentul arestat pentru că a ucis-o pe Andreea Morega, a fost supus expertizei psihiatrice, iar medicii au prezentat raportul în acest caz.

Gallery

​Tânărul a fost supus expertizei psihiatrice, iar experţii au stabilit că acesta a avut discernământ în momentul producerii crimei.

La sfârșitul lunii martie, Mirel Dragomir, un student la Medicină și Teologie, și-a ucis iubita, de asemenea studentă. Băiatul a înjunghiat-o pe tânără cu cuțitul, de mai multe ori, în zona gâtului și a toracelor. După ce a văzut că fata a încetat din viață, a așezat-o pe pat, i-a înfășurat părul în jurul gâtului și a părăsit locuința. 

În fața anchetatorilor, studentul și-a recunoscut fapta și a mărturisit că a recurs la acest gest în urma unui conflict spontan între el și iubita sa.

Ce se va întâmpla cu Mirel Dragomir după ce analiza psihiatrică a stabilit că a avut discernământ în momentul comiterii crimei 

Procurorii au cerut prelungirea arestului preventiv, iar Mirel Dragomir urmează să ajungă din nou în faţa magistraţilor.

Andreea Morega avea 21 de ani şi era studentă la Medicină. 

Chiar în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum, Mirel a fost vizitat de părinții și sora lui, la IPJ Timiș, acolo unde este arestat preventiv. După câteva minute petrecute la vorbitor, criminalul din Timișoara le-a mărturisit celor care i-au dat viață că regretă că a omorât-o pe Andreea și că intenția lui nu a fost să o ucidă. 

Sursă foto: Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni