• PRO TV
  • Imagini de poveste de la concertul Andrei de la Oradea! Peste 25.000 de oameni au fredonat alături de artistă cele mai îndrăgite piese: „Un sentiment de nedescris…”

Imagini de poveste de la concertul Andrei de la Oradea! Peste 25.000 de oameni au fredonat alături de artistă cele mai îndrăgite piese: „Un sentiment de nedescris…”

Imagini de poveste de la concertul Andrei de la Oradea! Peste 25.000 de oameni au fredonat alături de artistă cele mai îndrăgite piese: „Un sentiment de nedescris…”

Orădenii au avut un weekend de pomină! Pe lângă parada militară care a marcat împlinirea a 105 ani de la intrarea trupelor în Oradea și de la instaurarea administrației românești, locuitorii orașului de pe Crișul Repede s-au bucurat de un concert magistral oferit de Andra.

Gallery

După ce le-a cântat românilor de peste hotare, îndrăgita artistă a poposit la Oradea cu celebrul concert „Tradițional 2”.

Peste 25.000 de oamenii s-au strâns în Piața Unirii din Oradea și au cântat la unison alături de Andra, orchestra fraților Advahov și invitații ei.

Artista a postat câteva imagini și filmulețe de la concert și pe contul de Instagram. Un moment cu adevărat emoționant a fost cel în care Piața Unirii a fost acoperită de mii de luminițe. Publicul a aprins luminile de la telefoane în timp ce Andra cânta piesa „Săracă inima me”.

„Un sentiment de nedescris… Vă iubim din suflet si va multumim! Oradea ati fost superbi!”, a scris Andra pe contul de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

„Felicitări, ați fost de milioane!”, „Ceea ce faci cu muzica ta este de nedescris!”, „Numai Andra poate face așa ceva”, „Ești minunată!”, „Un spectacol de neuitat! Felicitări!”, „Am fost la concert și a fost minunat”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Fotografii: Instagram @Andra/ Instagram @VasileAdvahov

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni