• PRO TV
  • Iubita lui Leonardo DiCaprio, în costum de baie şi fără strop de machiaj! Imaginile de la plajă cu care Vittoria Ceretti și-a uimit admiratorii: „Cu Leo alături de tine, totul e minunat!”

Iubita lui Leonardo DiCaprio, în costum de baie şi fără strop de machiaj! Imaginile de la plajă cu care Vittoria Ceretti și-a uimit admiratorii: „Cu Leo alături de tine, totul e minunat!”

Iubita lui Leonardo DiCaprio, în costum de baie şi fără strop de machiaj! Imaginile de la plajă cu care Vittoria Ceretti și-a uimit admiratorii: „Cu Leo alături de tine, totul e minunat!”

Are 25 de ani, peste 1,6 milioane de urmăritori pe Instagram, a apărut de 23 de ori pe coperta Vogue și pare să-l fi cumințit pe eternul burlac Leonardo DiCaprio. Vobim despre Vittoria Ceretti, superba italianca despre care presa străină scrie că se iubește cu starul din Titanic din vara lui 2023.

Gallery

Recent, Vittoria și-a surprins urmăritorii cu câteva instantanee dintr-o locație exotică. Fanii au presupus imediat că modelul este în vacanță cu Leonardo și că tot el este responsabil de cadrele superbe postate de italiancă.

„Un loc foarte special!”, a scris Vittoria în dreptul imaginilor în care apare pe un șezlong fără strop de machiaj, plimbându-se pe plajă într-o rochie mulată neagră sau în costum de baie la malul mării.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Vittoria Ceretti (@vittoria)

Frumoasa italiancă și-a etalat cu mândrie trupul tonifiat într-un costum de baie minuscul. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Din poza asta lipsește DiCaprio, dar trebuie să recunoaștem că e un bun fotograf!”, „Cu Leo alături de tine, totul e minunat!”, „Tenul tău e perfect!”, „Frumusețe naturală!”, „Vittoria, ce clasă ai”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți.

Aceștia au încercat să ghicească și locul ales de Vittoria pentru această escapadă exotică, iar mulți dintre urmăritorii ei s-au gândit la plajele din Tulum, Mexic. Italianca nu le-a dezvăluit însă locația și a postat la InstaStories mai multe cadre cu peisajele de vis de care se bucură.  

Vittoria și-a început cariera de model la 14 ani

Italianca de 25 de ani se poate lăuda cu o carieră impresionantă în modelling. Are peste 400 de defilări la activ și a apărut de 23 de ore pe coperta celebrei reviste Vogue.

Primele zvonuri despre o posibilă relație de dragoste între Vittoria și Leonardo au apărut în vara lui 2023.

Chiar dacă au încercat să-și țină relația ascunsă, paparazzii au fost pe fază și au surprins mai multe cadre în ultimele luni cu cei doi îndrăgostiți. La un moment dat, presa străină a scris că Vittoria chiar ar fi primit un inel de logodnă, însă apropiații cuplului au declarat că italianca avea inelul, cu care a fost surprinsă alături de actor, de dinainte de a-l cunoaște.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni