• PRO TV
  • Cine este Alex, tânărul de 24 de ani care a murit într-un accident din Italia. A lăsat în urmă o fetiță de doar 4 ani

Cine este Alex, tânărul de 24 de ani care a murit într-un accident din Italia. A lăsat în urmă o fetiță de doar 4 ani

Cine este Alex, tânărul de 24 de ani care a murit într-un accident din Italia. A lăsat în urmă o fetiță de doar 4 ani

O tragedie fără margini a avut loc în Italia, acolo unde un băiat în vârstă de 24 de ani, originar din Republica Moldova, a murit în urma unui accident de motocicletă. Acesta era tatăl unei fetițe de doar patru ani, care acum a rămas orfană de tată.

Alexei Sirbu, un băiat în vârstă de doar 24 de ani, originar din Republica Moldova, s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, în Italia, după ce a făcut un accident devastator cu motocicleta. Bărbatul locuia de mulți ani peste hotare datorită locului său de muncă. 

Potrivit primelor informații, bărbatul se afla alături de un prieten pe motocicletă, atunci când a pierdut controlul direcției de mers. Cei doi s-au izbit cu putere de asfalt, iar în urma impactului Alex și-a pierdut viața, iar colegul lui a ajuns în stare gravă la spital. La fața locului s-au deplasat de urgență echipele de intervenție medicală și forțele de ordine au intervenit imediat, dar pentru tânărul moldovean nu s-a mai putut face nimic.

​În acest moment, familia lui Alex face toate demersurile pentru ca trupul neînsuflețit al tânărului să fie transportat în Republica Moldova și înmormântat așa cum se cuvine. Cei care l-au cunoscut pe bărbat cer ajutorul oamenilor deoarece costurile pentru operațiune sunt extrem de ridicate:

„Alex, prietenul meu cel mai bun a decedat noaptea aceasta întorcându-se de la muncă într-un tragic accident cu motocicleta în Perugia (Italia). Familia lui are nevoie de ajutor. Rog din suflet să ajutăm toți cu cât putem. Rog toți bloggerii să reposteze să ajutăm, poate îl aducem în Moldova. Doamne, de ce?”, a scris unul dintre prietenii lui Alex.

Alexei Sirbu era căsătorit și avea o fiică în vârstă de doar 4 ani care din nefericire acum a rămas orfană de tată.

Sursă foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni