• PRO TV
  • Cum arăta Naomi atunci când era bărbat! Imaginile s-au viralizat la scurt timp după ce artista a murit

Cum arăta Naomi atunci când era bărbat! Imaginile s-au viralizat la scurt timp după ce artista a murit

Cum arăta Naomi atunci când era bărbat! Imaginile s-au viralizat la scurt timp după ce artista a murit

După ce Naomi s-a stins din viață, pe rețelele de socializare s-au viralizat mai multe imagini de pe vremea în care celebra artistă transgender încă nu începuse transformarea. Iată cum arăta, înainte de a deveni femeie!

Gallery

​Naomi a fost prima și cea mai cunoscută femeie transgender din România, aceasta făcându-se remarcată la începutul anilor 2000, atunci când apărea constant la televizor, fiind invitată în diverse emisiuni TV. După ce a cucerit publicul din România, artista a decis să se mute în Germania, acolo unde nu doar că și-a continuat cariera, ci a început o viață nouă, departe de ochii curioșilor. 

​Naomi a murit la vârsta de 47 de ani, după ce a petrecut câteva zile în comă, într-un spital din Germania. Artista suferise un AVC, iar în ultimele clipe din viața ei s-a zbătut pentru a se vindeca, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic. 

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a plecat în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, a anunțat Antonela, prietena lui Naomi.

Cum arăta Naomi înainte de a deveni femeie

​Florin Moldovan (n.r. numele real al lui Naomi înainte de a deveni femeie) s-a născut într-o familie defavorizată dintr-un oraș din Mureș și a fost abandonată într-un șanț, la doar trei zile de la naștere. Ulterior, a fost preluată de îngrijitorii unui orfelinat, acolo unde a trăit până la 15 ani. 

De-a lungul vieții sale, Naomi a avut o mare pasiune: muzica. Pentru a reuși în această industrie, a plecat din orașul natal și s-a mutat la Târgu Mureș, acolo unde a început să ia contact cu persoane importante din sfera artistică.

Anii au trecut, iar în 1992 Naomi a ajuns la București pentru a studia la Școala Populară de Arte și la Palatul Național al Copiilor. Cinci ani mai târziu, în 1997 – pe vremea când încă era Florin Moldovan – s-a făcut remarcată în filmul ”Gadjo dilo”  unde l-a interpretat pe Adriani.

Florin Moldovan și-a descoperit adevărata identitate câțiva ani mai târziu, atunci când Mircea Zara și Loredana Groza i-au sugerat să se afirme public sub un alt nume - Naomi. Atunci, artista a realizat că nu simte să fie bărbat, ci femeie. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ NAOMI

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni