• PRO TV
  • Mama Anei-Maria, tânăra însărcinată în vârstă de 19 ani, primele declarații despre moartea fiicei sale! Care a fost ultimul lucru pe care fata i l-a spus, înainte de a-și pierde viața: „Mă duc la...”

Mama Anei-Maria, tânăra însărcinată în vârstă de 19 ani, primele declarații despre moartea fiicei sale! Care a fost ultimul lucru pe care fata i l-a spus, înainte de a-și pierde viața: „Mă duc la...”

Mama Anei-Maria, tânăra însărcinată în vârstă de 19 ani, primele declarații despre moartea fiicei sale! Care a fost ultimul lucru pe care fata i l-a spus, înainte de a-și pierde viața: „Mă duc la...”

Mama Anei-Maria, tânăra de 19 ani care a fost ucisă după ce s-a urcat în mașina unui necunoscut, face declarații sfâșietoare despre moartea fiicei sale. Iată ce a putut să spună femeia, cu ochii în lacrimi!

Gallery

​Ana-Maria este tânăra însărcinată, în vârstă de 19 ani, care și-a găsit sfârșitul după ce s-a urcat în mașina unui necunoscut. Fata care urma să nască peste doar trei luni aștepta pe cineva să vină să o preia dintr-o intersecție, însă fără a realiza, s-a urcat în autoturismul greșit. După ce timp de o săptămână a fost dată dispărută, oamenii legii i-au găsit cadavrul abandonat într-o zonă împădurită, la doar 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi.

​Mama Anei-Maria face primele declarații despre moartea fiicei sale: „Mi-a zis că...”

Mama Anei-Maria este în stare de șoc după ce a aflat că fiica ei a fost găsită fără suflare. Femeia a povestit pentru presa din Republica Moldova că nu și-a imaginat vreodată că singura ei fată ar putea să pățească ceva, mai ales că discutase cu ea cu doar câteva ore în urmă. 

„A mâncat şi a zis că se odihneşte. La ora 3 mi-a zis: mă duc la băieţelul acela să fac meditaţie. De atunci n-am mai vorbit”,   declarat mama Anei-Maria printre lacrimi, la Life Moldova.

CITEȘTE ȘI:

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni