• PRO TV
  • Blestemul familiei Carter: din 5 copii, doar 2 mai sunt în viață. 3 dintre frații lui Nick de la Backstreet Boys au murit din cauza drogurilor

Blestemul familiei Carter: din 5 copii, doar 2 mai sunt în viață. 3 dintre frații lui Nick de la Backstreet Boys au murit din cauza drogurilor

Blestemul familiei Carter: din 5 copii, doar 2 mai sunt în viață. 3 dintre frații lui Nick de la Backstreet Boys au murit din cauza drogurilor

De 11 ani, Nick Carter de la Backstreet Boys trăiește o dramă continuă: artistul face parte dintr-o familie disfuncțională, cu 5 frați, dintre care, astăzi, numai doi sunt în viață – el și sora sa Angel. Ceilalți 3 frați au murit în urma unor supradoze de droguri.

Prima care și-a pierdut viața a fost Leslie Carter, care a murit la numai 25 de ani, în 2012. A urmat, în 2022 Aaron Carter, care s-a înecat în cadă la 34 de ani, tot din cauza drogurilor. Anul trecut, Bobbie Jean a avut aceeași soartă ca și frații ei: o supradoză a lăsa-o fără suflare la 41 de ani.

​Foto: Fratii Carter, Getty Images

Angel Carter, care era sora geamănă a lui Aaron Carter, a vorbit despre necazurile din familia lor, în cadrul unui interviu.
„Cu siguranță există o problemă de disfuncție generațională aici…Dar în copilărie, a fost o perioadă în care eram o familie foarte apropiată... a fost multă iubire. Dar și mult haos în același timp”, a spus Angel Carter.

„Părinții mei se certau tot timpul. Doar disfuncție în casă. Fără limite. Fără stabilitate. Nimeni cu care să vorbești. Pur și simplu am simțit că, dacă aș avea o problemă, chiar nu aș avea niciun sprijin din partea părinților”, a mai spus sora lui Nick Carter.

Întrebată dacă faimă a agravat problemele de familie, Angel a răspuns categoric “da”.

Nick Carter a ajuns superstar mondial alături de Backstreet Boys la finalul anilor ’90, iar la începutul anilor 2000 Aaron Carter i-a călcat pe urme.

Gallery

„Cred că a schimbat totul, sincer. Nick era în Backstreet Boys de când aveam patru sau cinci ani. Deci, foarte mult timp. Eram o familie care nu avea bani. Eram din nordul statului New York. Părinții mei erau săraci. Și nu mai văzuseră așa ceva până atunci. Așa că, o dată ce banii au început să vină, s-a schimbat doar dinamica pentru că banii au devenit principalul scop”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni