• PRO TV
  • Promisiunea înduioșătoare pe care Prințul William i-a făcut-o lui Kate Middleton, imediat ce a aflat că are cancer. Viitorul rege al Marii Britanii este cel mai mare sprijin al prințesei

Promisiunea înduioșătoare pe care Prințul William i-a făcut-o lui Kate Middleton, imediat ce a aflat că are cancer. Viitorul rege al Marii Britanii este cel mai mare sprijin al prințesei

Promisiunea înduioșătoare pe care Prințul William i-a făcut-o lui Kate Middleton, imediat ce a aflat că are cancer. Viitorul rege al Marii Britanii este cel mai mare sprijin al prințesei

În urmă cu mai bine de o lună, Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer, iar vestea a reprezentat un adevărat șoc pentru întreaga lume, inclusiv pentru membrii familiei sale.

Gallery

Prințul William i-a făcut soției sale o promisiune, imediat ce a aflat care este boala cu care se va lupta o perioadă. Kate Middleton le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul pe care i l-au acordat, fiind vizibil emoționată de acest lucru.

Promisiunea pe care Prințul William i-a făcut-o lui Kate Middleton

Recent, prințul William a făcut o vizită unei asociații de caritate din Surrey, unde a întâlnit o persoană care i-a oferit un mic cadou pentru Kate Middleton.

Acesta a ajutat personalul să pregătească mâncarea și a încărcat toate alimentele destinate beneficiarilor, când, la un moment, a dezvăluit promisiunea pe care i-a făcut-o lui Kate.

Citește și:

​O femeie în vârstă de 71 de ani i-a oferit prințului William două cărți ale unui pacient care se vindecase de cancer, rugându-l să i le dea lui Kate. De asemenea, femeia l-a rugat să aibă grijă de soția sa, deoarece trece printr-o perioadă extrem de dificilă, iar acesta a răspuns: „Mulțumesc! Ești foarte amabilă! O voi face!”.

Starea regelui Charles se înrăutățește

Un apropiat al Familiei Regale a Regatului Unit a mărturisit că starea de sănătate a regelui Charles al III-lea nu se îmbunătățește, ba din contră. Prin urmare, în Londra, pregătirile pentru înmormântarea acestuia au început să se desfășoare într-un ritm mai alert, pentru ca toată lumea să fie pregătită, în cazul în care cel mai negru scenariu va deveni realitate.

Citește și:

​Cu toate acestea, regele ar încerca să ascundă cât de rău se simte din cauza bolii și își păstrează optimisul, în speranța că va reuși să se facă bine: „Bineînțeles că este hotărât să învingă boala. Toată lumea rămâne optimistă, dar el este, într-adevăr, foarte bolnav...mai mult decât lasă să se vadă”.

 

Sursa foto: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni