• PRO TV
  • Oana Radu vrea să le facă o bucurie fanilor care vor să o aibă la evenimente, dar nu-și permit tariful artistei: „O să venim să îți cântăm gratuit!”

Oana Radu vrea să le facă o bucurie fanilor care vor să o aibă la evenimente, dar nu-și permit tariful artistei: „O să venim să îți cântăm gratuit!”

Oana Radu vrea să le facă o bucurie fanilor care vor să o aibă la evenimente, dar nu-și permit tariful artistei: „O să venim să îți cântăm gratuit!”

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite voci din România și are agenda plină de evenimente. Cei care își doresc un show oferit de artistă și bandul ei trebuie să scoată din buzunar câteva mii de euro.

Gallery

​Recent, cântăreața și-a luat prin surprindere urmăritorii după ce a postat un filmuleț în care le-a transmis că este dispusă să renunțe la onorariu și să vină să cânte gratis pentru cei care îi apreciază muzică. Oana a pus însă o condiție esențială.

„Hei, sunt Oana Radu. Împreună cu bandul meu o să venim să îți cântăm gratuit! Da, ai auzit bine...gratuit! Dar ceea ce vreau să menționez este că facem acest lucru din suflet pentru oamenii care au nevoie de lucrul ăsta. Cu alte cuvinte, pentru cei care nu și-ar putea permite niciodată să vină să ne plătească pentru un eveniment. Practic le cântăm gratuit celor care ne apreciază foarte mult, dar nu au din păcate bănuți suficienți să ne plătească. Așa că dacă tu cunoști pe cineva sau ai vreo rudă, vreun prieten care urmează să se căsătorească sau e ziua lui... noi venim să-i cântăm. Atenție mare! Situația trebuie să fie următoarea: omul ăla trebuie să ne placă, să ne aprecieze, că așa trebuie să fie o surpriză ca să fie plăcută și într-adevăr el să nu-și poată permite să plătească un astfel de moment artistic pentru că noi vrem să facem un fapt frumos și drăguț, bun din suflet, pentru cineva care ne iubește muzica!”, a spus artista într-un clip pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Fanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa artistei și au felicitat-o pentru această inițiativă.

„Ce gest frumos! Felicitari! Mare lucru, într-o lume-n care toata lumea-i după bani”;

„Super tare, chiar nu am mai auzit chestia asta de la vreun artist! Te felicit și îți urez mult succes și te admir foarte mult!”;

„Frumos gest! Ai demonstrat faptul ca ești OM, un lucru demn de admirat!”;

„Ai un suflet atât de frumos!”;

„Nu am mai auzit până acum ca un artist să facă așa ceva! Este minunat gestul vostru, cu siguranță veți face mulți oameni fericiți!”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni