• PRO TV
  • Toma Cuzin, cunoscut drept „Firicel” din Las Fierbinți, apariție uimitoare alături de familia lui, la gala premiilor GOPO. Imagini rare cu soția și copiii actorului

Toma Cuzin, cunoscut drept „Firicel” din Las Fierbinți, apariție uimitoare alături de familia lui, la gala premiilor GOPO. Imagini rare cu soția și copiii actorului

Toma Cuzin, cunoscut drept „Firicel” din Las Fierbinți, apariție uimitoare alături de familia lui, la gala premiilor GOPO. Imagini rare cu soția și copiii actorului

Toma Cuzin s-a numărat printre numele importante care și-au făcut apariția la gala premiilor GOPO, desfășurată la Teatrul Național I.L. Caragiale din București. Acesta nu a venit de unul singur, ci a fost acompaniat de soția sa și cei doi copiii ai lor.

Gallery

​Toma Cuzin este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România, acesta făcându-se remarcat în fața publicului larg odată cu rolul „Firicel” din Las Fierbinți. Artistul a câștigat cu ușurință simpatia telespectatorilor, care abia așteaptă să îl vadă pe micile ecrane, atât în serialul de la PRO TV, cât și în alte producții în care joacă.

Luni seară, pe data de 29 aprilie 2024, a avut loc gala premiilor GOPO, acolo unde personalități importante din lumea teatrului și a cinematografiei și-au făcut apariția pe covorul roșu. Printre acestea s-a numărat și Toma Cuzin, care a fost nominalizat la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru rolul lui Chiru din filmul „Libertate”. 

Filmul „Libertate”, produs de Oana Bujgoi Giurgiu şi Tudor Giurgiu, a fost ales „Cel mai bun lungmetraj” la Gala Premiilor și a obținut 10 statuete în total.

CITEȘTE ȘI:

​Toma Cuzin, apariție uimitoare alături de soție și cei doi copii, la gala premiilor GOPO

Toma Cuzin nu a venit de unul singur la marele eveniment desfășurat la Teatrul Național, ci a fost acompaniat de întreaga familie. Astfel, pe covorul roșu și-au făcut apariția atât Cristina, partenera de viață a actorului, cât și Nicodim și Meda, cei doi copii pe care aceștia îi au împreună.

Ambii copii au moștenit talentul actoricesc al tatălui lor. În anul 2015, Toma Cuzin și soția sa au jucat, alături de fiul lor, în filmul „Coroana”. Pe de cealaltă parte, fiica actorului a debutat în actorie la doar 6 ani, când a obținut un rol important în filmul de groază „Vânătorul de spirite” (2017), în regia lui Dragoș Buliga.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS APARIȚIA LUI TOMA CUZIN ȘI A FAMILIEI LUI, LA GALA PREMIILOR GOPO

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni