• PRO TV
  • Pescobar și-a lăsat iubita acasă și a făcut show la mare, alături de 12 domnișoare! Ce făcea mama copilului său în tot acest timp: „Atât s-a putut!”

Pescobar și-a lăsat iubita acasă și a făcut show la mare, alături de 12 domnișoare! Ce făcea mama copilului său în tot acest timp: „Atât s-a putut!”

Pescobar și-a lăsat iubita acasă și a făcut show la mare, alături de 12 domnișoare! Ce făcea mama copilului său în tot acest timp: „Atât s-a putut!”

Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, a fost surprins de paparazzi într-un restaurant de fițe din Mamaia Nord! Acesta nu se afla singur la masă, ci în compania a 12 domnișoare extrem de frumoase.

Gallery

​Pescobar este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România, acesta făcându-se remarcat odată cu deschiderea lanțului de restaurante „Taverna Racilor”. De-a lungul timpului, Paul Nicolau a fost în atenția publicului larg datorită modului în care și-a promovat afacerile pe rețelele de socializare. Până nu de mult acesta avea o angajată extrem de sexy, Larisa, care se ocupa de marketing pentru locațiile lui cu specific de fructe de mare. 

Recent, Pescobar a devenit tătic pentru a doua oară, după ce iubita lui i-a adus pe lume o fetiță perfect-sănătoasă. Cu toate că micuța are doar câteva luni, afaceristul se pare că nu este atât de implicat în viața de familie, fiind surprins pe litoral, chiar de 1 Mai.

Acesta nu doar că a venit la mare atunci când iubita lui schimba scutece, ci s-a și afișat la un restaurant de fițe din Mamaia Nord alături de 12 domnișoare extrem de frumoase. Paparazzi CANCAN au surprins întregul moment și au profitat de el pentru a-i pune câteva întrebări afaceristului.

„Ce să fac de 1 Mai la mare, atât s-a putut. Doar aici am mai găsit masă, cu tot ce trebuie pe ea, cu 12-13 gagicuțe”, a spus relaxat afaceristul pentru sursa menționată anterior.

​Ce făcea Gianina în timp ce Pescobar se afla la mare alături de 12 domnișoare

În timp ce Pescobar se distra de minune în compania celor 12 fete, Gianina se afla acasă, în București, alături de fetița lor. Se pare că pe proaspăta mămică nu o deranjează ieșirile partenerului său, ci dimpotrivă, se bucură că bărbatul este atât de implicat în afaceri:

„Este foarte bine, acasă, crește copilul. Doamna este acasă pentru că eu sunt la muncă acum de vacanța de 1 mai. Am deschis și un restaurant care este arhiplin, tot ce trebuie. Este coadă cât strada. O să plecăm și într-o vacanță acum pe 7-8 mai cu Gianina.”, a spus el pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni