• PRO TV
  • Ea este Sonia, tânăra de 19 ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR, pe străzile din Mehedinți! Fata își sărbătorise ziua de naștere cu doar două săptămâni în urmă

Ea este Sonia, tânăra de 19 ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR, pe străzile din Mehedinți! Fata își sărbătorise ziua de naștere cu doar două săptămâni în urmă

Ea este Sonia, tânăra de 19 ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR, pe străzile din Mehedinți! Fata își sărbătorise ziua de naștere cu doar două săptămâni în urmă

O tragedie fără margini a avut loc în Mehedinți, acolo unde o tânără de doar 19 ani a murit, după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un TIR.

Gallery

​Sonia este tânăra șoferiță în vârstă de 19 ani care și-a găsit sfârșitul în localitatea Ciochiuța, județul Mehedinți. Aceasta se afla de una singură în autoturism în momentul în care a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens și s-a izbit cu putere de un TIR care circula regulamentar. Din păcate, impactul a fost unul fatal, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânără.

Șoferul, un cetățean din Bulgaria, nu a reușit să evite accidentul, acesta aflându-se în stare de șoc imediat după tragedie. Bărbatul a sunat de urgență la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipe de polițiști, de pompieri și o ambulanță SMURD. Cu toate că tânăra a fost extrasă din mașină în cel mai scurt timp, manevrele de resuscitare nu au reușit să o readucă la viață.

„S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. Intervenția a fost dificilă.”,  a declarat Sebastian Diaconescu, șef gardă intervenție Stația de Pompieri Strehaia.

Apropiații tinerei sunt devastați de durere și abia își pot reveni din șoc:

„Nu cred așa ceva, mă întreb de ce oare viața asta e atât de nedreaptă și de ce Dumnezeu are mereu nevoie doar de oameni buni. Mă rog ca Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Sonia Cernaianu iar părinților tăi să le dea putere să treacă peste această grea încercare!”

„Ultimele noastre poze, în care ne prosteam și erai cu zâmbetul pe față, ca în restul timpului de altfel, pentru ca așa erai tu, nebunatică și mereu cu zâmbetul pe buze. Nu aveam habar ca astea o să rămână doar amintiri”, sunt câteva dintre mesajele postate de aceștia în mediul online.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni