• PRO TV
  • Cum a aflat Vlăduța Lupău că este iar însărcinată. Artista a primit vestea despre al doilea copil când se aștepta cel mai puțin: „Așa a fost surpriza”

Cum a aflat Vlăduța Lupău că este iar însărcinată. Artista a primit vestea despre al doilea copil când se aștepta cel mai puțin: „Așa a fost surpriza”

Cum a aflat Vlăduța Lupău că este iar însărcinată. Artista a primit vestea despre al doilea copil când se aștepta cel mai puțin: „Așa a fost surpriza”

Vlăduța Lupău a anunțat, în urmă cu o lună și jumătate, că este însărcinată pentru a doua oară. Vestea a reprezentat o mare bucurie atât pentru ea și soțul ei, cât și pentru fanii acesteia, care știau cât de mult își mai dorește un copil.

Gallery

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, sunt în culmea fericirii, deoarece, în luna iulie, solista de muzică de petrecere urmează să aducă pe lume al doilea lor copil. Venirea pe lume a micuțului va ave aloc cu doar o lună înainte ca Iair să împlinească doi ani.

Cum a aflat Vlăduța Lupău că este însărcinată

De ceva timp, Vlăduța Lupău se confruntă cu o problemă de sănătate și, pentru a scăpa de ea cât mai repede, a apelat la ajutorul unui medic. Prin urmare, a fost programată pentru un control, doar că, pentru a-l putea face, artista trebuia să fie sedată.

Pentru a se asigura că sedarea nu va fi una riscantă, Vlăduța Lupău a făcut un test de sarcină, deși nu se gândea că este, din nou, gravidă. Cu toate că a avut parte de o surpriză de proporții, s-a bucurat extrem de tare, deoarece era o dorință pe care o avea de multă vreme.

Citește și:

„Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar, pentru asta, nu trebuia să fiu însărcinată, ori eu aveam, deja, două zile de întârziere. Ca să pot merge la acel control, a fost nevoie să fac testul… și așa a fost surpriza”, a spus Vlăduța Lupău, conform Viva.

Vlăduța Lupău, o graviduță relaxată

Însărcinata în șapte luni, Vlăduța Lupău se bucură din plin de fiecare clipă pe care o trăiește. De dat aceasta, artista se declară mai relaxată, deoarece știe exact ceea ce o va aștepta, iar experiența primei sarcini își spune cuvântul.

Citește și:

„Sunt foarte bine, fără niciun pic de stres de data asta și pot spune oarecum că e adevărată vorba aceea „cu al doilea numa te joci… și DA, mă simt pregătită pentru că, dată fiind diferența asta așa de mică între cele două sarcini, știu exact ce mă așteaptă și, cumva, nu mi-am ieșit din mână de la tot ce necesită prima parte a vieții din etapa de bebelușeală”, a mai precizat aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni