• PRO TV
  • Șase cadavre au fost găsite în râul Tisa, într-o singură zi! Cea mai tânără victimă avea doar 18 ani. Imagini tulburătoare

Șase cadavre au fost găsite în râul Tisa, într-o singură zi! Cea mai tânără victimă avea doar 18 ani. Imagini tulburătoare

Șase cadavre au fost găsite în râul Tisa, într-o singură zi! Cea mai tânără victimă avea doar 18 ani. Imagini tulburătoare

Șase cadavre au fost descoperite în râul Tisa, patru pe teritoriul Ucrainei și alte două în România. Cea mai tânără victimă avea doar 18 ani!

O descoperire îngrozitoare a fost făcută de un pescar, pe râul Tisa! Acesta, în timp ce ieșise să se relaxeze, a văzut în larg trupul neînsuflețit  al unui bărbat. După ce a anunțat autoritățile, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje care au continuat căutările. Astfel, în cursul unei singure zi au fost găsite șase cadavre, patru pe teritoriul Ucrainei, iar alte două pe cel al României.

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre șase bărbați originari din Ucraina, care au încercat să fugă din țară odată cu izbucnirea atacurilor din partea Rusiei. Cea mai tânără victimă avea doar 18 ani și, cel mai probabil, a vrut să scape de înrolarea obligatorie în armată și a decis să fugă din țară, pe râu. 

„Cel mai probabil este vorba despre persoane care încercau să treacă graniţa ilegal”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei de frontieră, Andrii Demchenko, pentru agenția France-Presse.

Cadavrele celor trei bărbaţi au fost scoase luni din râul Tisa, în Transcarpatia, a anunţat poliţia de frontieră, într-un comunicat.

O altă victimă avea doar  20 de ani și locuia în nord-estul Ucrainei înainte de izbucnirea războiului. Identitatea celui de-al treilea bărbat „nu a fost încă stabilită”.
Autorităţile avertizează cu regularitate asupra acestor riscuri, râul Tisa fiind adesea folosit de persoanele care vor să fugă din Ucraina.
Sursă foto: Twitter

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni