• PRO TV
  • Ce familie superbă are Emily Burghelea! Vedeta și-a sărbătorit soțul pe o plajă exotică: „Îndrăgostiți în Maldive… Iubirea noastră a dat roade!”

Ce familie superbă are Emily Burghelea! Vedeta și-a sărbătorit soțul pe o plajă exotică: „Îndrăgostiți în Maldive… Iubirea noastră a dat roade!”

Ce familie superbă are Emily Burghelea! Vedeta și-a sărbătorit soțul pe o plajă exotică: „Îndrăgostiți în Maldive… Iubirea noastră a dat roade!”

Emily Burghelea a petrecut Paștele într-o locație exotică și a avut două motive de sărbătoare. Vedeta s-a îmbarcat într-un avion cu destinația Maldive alături de cei doi copii, iar familia a fost reîntregită câteva zile mai târziu, când pe insulă a ajuns și soțul ei, Andrei.

Gallery

​Anul acesta, ziua lui Andrei a picat chiar de Paște, iar Emily a postat un mesaj emoționat pentru sufletul ei pereche.

„Iepurașul mi-a adus cel mai frumos cadou…. Chiar dacă a zburat 26 de ore și chiar dacă va sta aici cu noi doar puțin, tati a venit să petrecem Paștele împreună ….  Odată la 7 ani, Paștele pică de ziua lui Andrei, iar anul asta este anul lui!
Tot ce-mi doresc pentru el este să fie sanatos! De restul… Ne ocupam noi de toate! La mulți ani, dragostea mea!  Să-ți fie viața presărată cu bucurii, câte stele sunt pe cerul care s-a înseninat când ai venit tu! Te iubim cel mai mult, iar eu iți mulțumesc că-mi faci din fiecare zi o poveste!”, a scris Emily pe contul de Instagram.

Vedeta are o comunitate impresionantă de fani pe rețeaua de socializare, fiind urmărită de aproape jumătate de milion de oameni.

Emily Burghelea a postat și câteva imagini de poveste alături de soțul ei și cei doi copii: Amedeea, care are 3 ani, și Damian, în vârstă de 2 ani. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Îndrăgostiți în Maldive! Un carusel care mă face să plâng…Ultima fotografie este cea mai emoționantă fotografie a noastră. Iubirea noastră a dat roade”, a scris Emily în dreptul unor imagini în care cei doi dansează pe plajă.

CITEȘTE ȘI:

„Doar în basme am citit povești cu prinți si prințese care s-au iubit cum nimeni nu a mai facut-o .... And they lived happily ever after”, „Sunteți minunați!”, „Splendide fotografii!”, „OMG, sunteți perfecți”, sunt unele dintre comentariile postate de urmăritorii lui Emily.

Emily și Andrei s-au căsătorit în toamna lui 2021, în aceeași zi în care și-au botezat și fetița, pe Amedeea. Soțul lui Emily este adeptul discreției, motiv pentru care în toate fotografiile apare cu chipul cu acoperit.

Fotografii: Instagram

CITEȘTE ȘI: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni