• PRO TV
  • Ce semnificație are numele pe care Daniela Crudu l-a ales pentru fiul ei, născut în prima zi de Paște. Nu este ales întâmplător

Ce semnificație are numele pe care Daniela Crudu l-a ales pentru fiul ei, născut în prima zi de Paște. Nu este ales întâmplător

Ce semnificație are numele pe care Daniela Crudu l-a ales pentru fiul ei, născut în prima zi de Paște. Nu este ales întâmplător

Daniela Crudu a născut în prima zi de Paște. Micuțul s-a născut duminică, 5 mai, iar numele pe care acesta îl va purta are o semnificație aparte.

Gallery

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru fiul ei

Daniela Crudu a adus pe lume cel de-al doilea copil într-o zi de mare sărbătoare. Totodată, vedeta a ales pentru fiul ei un nume cu mare însemnătate.

Micuțul va purta numele Dominic, care are o semnificație aparte. Acest nume este asociat cu credința, onoarea și loialitatea. Sfântul a cărui nume îl va purtat băiețelul este considerat a fi ocrotitorul astronomilor, ajutându-i să deslușească tainele care se regăsesc în acest domeniu.

Citește și:

Potrivit avantaje.ro, numele este de origine latină și înseamna lord. Dominic era folosit, pe vremuri, în special de mamele care dădeau naștere băieților în ziua a șaptea a săptămânii, duminica. Astfel, se consideră că această zi îi poartă noroc lui Dominic și îl va determina să facă lucruri bune.

Se pare că numele pe care fosta asistentă TV l-a ales pentru fiul său nu este deloc întâmplător. Deși a ales numele cu mult înainte că bebelușul să se nască, se pare că pentru vedetă a fost o mare bucurie ca micuțul ei să se nască duminica, în ziua de Paște.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni