• PRO TV
  • Primul mesaj postat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns la spital, în stare gravă. Internauții s-au scandalizat când au văzut ce a putut scrie: „Încercând să...”

Primul mesaj postat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns la spital, în stare gravă. Internauții s-au scandalizat când au văzut ce a putut scrie: „Încercând să...”

Primul mesaj postat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns la spital, în stare gravă. Internauții s-au scandalizat când au văzut ce a putut scrie: „Încercând să...”

Florin Piersic Jr. a stârnit un val de reacții puternice, în mediul online, în urma unui mesaj pe care l-a postat, la scurt timp după ce tatăl lui a făcut septicemie.

Gallery

Florin Piersic se luptă pentru viața lui, după ce a fost operat chiar în ziua de Paște și transportat la mai multe spitale din țară. În tot acest timp, Florin Piersic Jr. nu a făcut nicio postare în mediul online legată de acest aspect, dar a transmis un mesaj cu subînțeles.

Mesajul cu care Florin Piersic Jr. a împărțit internetul în două

Florin Piersic se confruntă cu probleme de sănătate majore, iar multe persoane sunt îngrijorate în ceea ce privește starea lui de sănătate. Nu puține au fost persoanele care au așteptat reacția lui Florin Piersic Jr, dat fiind faptul că nu mai păstrează legătura de două decenii.

Recent, după ce s-a aflat că Florin Piersic a făcut septicemie și că nu a scăpat de pericol, Florin Piersic Jr. a postat o fotografie cu el, alături de un mesaj prin care spunea că este ocupat cu căutarea aeroportului din Bacău.

Citește și:

„Eu, încercând să îmi dau seama dacă există un aeroport în Bacău”, a fost mesajul postat de fiul marelui actor, care i-a deranjat pe mulți interauți, aceștia fiind convinși că nu se preocupă de starea în care se află tatăl lui.  

De ce nu își mai vorbesc Florin Piersic și Florin Piersic Jr.

De 20 de ani, Florin Piersic și fiul lui nu mai păstrează legătura, iar situația nu pare să se schimbe nici acum, în ciuda perioadei dificile pe care actorul o traversează.

În cadrul unei emisiuni televizate, Florin Piersic Jr. a mărturisit că a rupt orice legătură cu tatăl lui, în momentul în care s-a simțit înjosit de acesta, deoarece când actorul a văzut o producție la care acesta a lucrat și a avut o reacție care l-a durut.

Citește și:

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă și eu credeam foarte mult în momentul acela, în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie.

El a venit și a făcut, cumva, bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură, pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a povestit Florin Piersic Jr.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni