• PRO TV
  • Ce mare s-a făcut mezinul lui Adi Mutu! Antrenorul se relaxează în Egipt cu soția Sandra și fiul Tiago: „O vacanță de vis!”

Ce mare s-a făcut mezinul lui Adi Mutu! Antrenorul se relaxează în Egipt cu soția Sandra și fiul Tiago: „O vacanță de vis!”

Ce mare s-a făcut mezinul lui Adi Mutu! Antrenorul se relaxează în Egipt cu soția Sandra și fiul Tiago: „O vacanță de vis!”

De când este liber de contract, Adrian Mutu își dedică tot timpul familiei. Recent, și-a surprins urmăritorii cu câteva imagini din vacanța pe care o petrece alături de soția sa, Sandra, și fiul lor, Tiago.

Gallery

​Mezinul lui Adi Mutu a împlinit 7 ani în aprilie și îi seamănă leit. Mai mult, puștiul are aceeași pasiune ca tatăl său și vrea să-i calce pe urme.

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu a ales Egiptul ca destinație de vacanță, iar imaginile postate pe Instagram au adunat mii de like-uri. Fie ca a pozat în ipostaze tandre alături de soție sau s-a lăsat fotografiat lângă niște mascote colorate cu fiul său, internauții i-au complimentat familia. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adrian Mutu (@adrian10mutu)

„Minunați!”, „Frumoasă experiență pentru mari și mici! Bravo!”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Cum a cunoscut-o Adi Mutu pe Sandra, actuala soție

Adrian Mutu e fericitul tată a patru copii și e mândru de toți. Din căsnicia cu Alexandra Dinu, „Briliantul” are un băiat pe nume Mario (21 ani), iar din mariajul cu frumoasa Consuelo are două fetițe superbe, pe  Adriana Lea (19 ani) și Maya Vega (17 ani). Cel mai tânăr membru al familiei Mutu este Tiago, băiețelul pe care actuala soție, Sandra Mutu, I l-a dăruit. 

Adrian Mutu a recunoscut în trecut că a remarcat-o pe actuala sa soție chiar la concursul de frumusețe pe care l-a câștigat. “Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când  era la Miss România. Avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci. Îmi plăcea cum arăta, eu aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat, m-am mutat  în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat”, a dezvăluit Adrian Mutu mai demult în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni