• PRO TV
  • Cum a apărut Nicoleta Luciu, la scurt timp după ce soțul ei, Zsolt Csergo, a rupt tăcerea despre zvonurile legate de divorț

Cum a apărut Nicoleta Luciu, la scurt timp după ce soțul ei, Zsolt Csergo, a rupt tăcerea despre zvonurile legate de divorț

Cum a apărut Nicoleta Luciu, la scurt timp după ce soțul ei, Zsolt Csergo, a rupt tăcerea despre zvonurile legate de divorț

Recent, Zsolt Csergo a vorbit despre mariajul cu fosta vedetă TV, după ce s-a zvonit că relația lor este în impas. Iată cum a apărut Nicoleta Luciu, după declarațiile făcute de soțul ei.

Gallery

​Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună patru copii. În ultima vreme, în spațiul public s-a zvonit că relația celor doi ar fi în impas și se gândesc la divorț.

Omul de afaceri de la Miercurea Ciuc a clarificat totul și a vorbit deschis despre mariajul cu frumoasa actriță.

„Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă. Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii”, a declarat afaceristul pentru Cancan.ro.

Citește și:

Cum s-a afișat Nicoleta Luciu, la scurt timp după ce soțul ei a vorbit despre divorț

Deși anii au trecut, Nicoleta Luciu înflorește pe zi ce trece, anii nu și-au pus amprenta asupra ei absolut deloc. La 43 de ani, fosta vedetă TV arată impecabil.

În urmă cu puțin timp, bruneta a publicat o fotografie pe Instagram. Din imagine se poate observa că merge cu trenul, însă nu a oferit detalii despre destinația în care merge. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Internauții nu au putut trece cu vederea peste frumusețea ei, astfel comentariile de admirație nu au întârziat să apară.

„O frumoasă/Frumosă ești și simpatică și elegantă/ Tot Nr.1/ Tot frumoasa ai ramas”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Nicoleta Luciu le-a primit la postare.

Citește și:

Sursă foto: Instagram/ Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni