• PRO TV
  • Cine este bărbatul care o face fericită pe Marcela Fota, la patru ani de când soțul ei a murit. Artista îl are alături în fiecare zi: „Am tot”

Cine este bărbatul care o face fericită pe Marcela Fota, la patru ani de când soțul ei a murit. Artista îl are alături în fiecare zi: „Am tot”

Cine este bărbatul care o face fericită pe Marcela Fota, la patru ani de când soțul ei a murit. Artista îl are alături în fiecare zi: „Am tot”

Marcela Fota este o prezență discretă pe rețelele de socializare, în ciuda numărului mare de urmăritori pe care îl are. Solista de muzică populară nu uită, însă, de cele mai dragi persoane din viața ei și vorbește despre ele ori de câte ori are ocazia.

 

Gallery

Marcela Fota a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale, în urmă cu patru ani, atunci când soțul ei a murit, în timp ce stătea la coadă, într-o instituție. De atunci, și-a concentrat întreaga atenție asupra fiului ei, care a fost foarte afectat de cele întâmplate.

Marcela Fota este nedezlipită de fiul ei

Marcela Fota îl iubește foarte mult pe fiul ei, David, și ar face orice pentru ca acesta să aibă o viață liniștită și lipsită de griji. Moartea soțului ei i-a apropiat și mai tare, fiind conștientă de importanța pe care figura paternă o are în viața copilului.

Citește și:

​Prin urmare, îi dedică lui tot timpul și toată atenția, încercând să țină locul tatălui acestuia, mărturisind că, atât timp cât David este în viața ei, nu mai are nevoie de nimic altceva.

„Atât timp cât David este lângă mine, am tot. Ne bucurăm unul de celălalt. Când o să se însoare David...vedem atunci”, a mărturisit Marcela Fota, conform Ciao.

Marcela Fota nu este pregătită pentru o nouă relație

Au trecut aproximativ patru ani de când Marcela Fota și-a condus soțul pe ultimul drum și durerea pierderii bărbatului iubit încă nu a dispărut. Tocmai din acest motiv, preferă să se axeze pe muzică și pe creșterea copilului ei.

Citește și:

​În ciuda faptului că are mulți admiratori, Marcela Fota nu vrea să dea curs unei posibile relații, deoarece, în sufletul ei, încă suferă după bărbatul pe care l-a iubit. Întrebată fiind dacă a trecut peste moartea soțului, dar și dacă este pregătită pentru o noouă relație, aceasta a răspuns: „Sufletul meu este plin de dor și de acceptare”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni