Așa trebuie să cântați toți! Cei 100 le arată concurenților cum se ridică o sală în picioare


	Așa trebuie să cântați toți! Cei 100 le arată concurenților cum se ridică o sală în picioare
Data: 16 Ianuarie 2019

Aventura Cântă acum cu mine a început. Pentru concurenți și pentru cei 100 de experți în muzică nu mai e cale de întoarcere. 

Primul sezon al celui mai așteptat show de televiziune în acest moment se „coace” la foc intens în Polonia. Cabral, Loredana și cei 100 de muzicieni care vor fi părtași la o experiență complet nouă în divertismentul românesc au dat startul filmărilor pentru prima ediție Cântă acum cu mine. În primele zile de „muncă” nimeni nu a stat pe margine, iar cei 100 și-au dat toată dovada talentului lor, cântând împreună pentru a-i inspira pe concurenți. Cam așa ar trebui să o facă și ei. 


Asta-i atmosfera! Ăsta-i vibe-ul! Îl simțiți?

Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă fac parte dintre cei 100 de specialiști în muzică, pe care-i vom vedea în această primăvară în show-ul Cântă acum cu mine.

Cântă acum cu mine este un show care aduce la PRO TV bucuria de a cânta împreună, indiferent de pregătirea muzicală a celor care vor urca pe scenă. Gazda emisiunii, Cabral, și căpitanul celor 100, Loredana Groza, au intrat și ei în atmosfera caldă a primelor zile de filmare. 

„Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrați și dedicați, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal... până aici totul pare că se așază foarte bine. Suntem nerăbdători să intrăm în pâine și să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuși să arate că face cel mai tare și complet spectacol. Ne bucurăm de muzică și de reacțiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent și divers juriu din lume”, spune Cabral, gazda show-ului Cântă acum cu mine.

Cântă acum cu mine (All together now) este un format TV internațional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Intră în comunitatea noastră de pe Facebook și Instagram pentru a afla în timp real tot ce e nou despre cel mai tare show de televiziune de până acum!

Cântă acum cu mine. În curând, la PRO TV.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies