• PRO TV
  • Mihaela Rădulescu, mic-dejun cu Arnold Schwarzenegger și iubitul Felix Baumgartner! Reacția fanilor: "Wow, mă înclin"

Mihaela Rădulescu, mic-dejun cu Arnold Schwarzenegger și iubitul Felix Baumgartner! Reacția fanilor: "Wow, mă înclin"

Mihaela Rădulescu, mic-dejun cu Arnold Schwarzenegger și iubitul Felix Baumgartner! Reacția fanilor: "Wow, mă înclin"

E supranumită “Diva de la Monaco”, iar de opt ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner. De când s-a cuplat cu austriacul, Mihaela Rădulescu apare tot mai des în preajma starurilor internaționale.

Mihaela Rădulescu i-a gătit lui Patrick Dempsey, a petrecut cu John Travolta la un eveniment, s-a pozat cu Max Verstappen și s-a distrat alături de Jason Momoa, starul din Aquaman. 

Felix Baumgartener este bun prieten și cu celebrul Arnold Schwarzenegger și de fiecare dată când ajunge în SUA, austriacul îl vizitează. 

Iubitul Mihaelei Rădulescu a postat o fotografie pe contul de Instagram, iar complimentele au curs valuri pentru fosta prezentatoare TV. 

În fotografia care a adunat mii de like-uri, Mihaela Rădulescu ia micul-dejun alături de Felix Baumgartner și celebrul actor din Terminator. 

“Mihaela, ești minunată!!! Doi bărbați bine de tot în preajma ta, dar mereu vei fi la înălțime!”, “O doamnă superbă din România cu 2 staruri internaționale. Felicitări, Mihaela! Suntem mândri de tine!”, “Una bucată Wonder Woman și două bucăți Terminator!”, “Mihaela este superbă! Chiar merită să fie fericită!”, “Wow, mă înclin!”,
sunt doar câteva dintre comentariile internauților. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni