6 dintre cele mai ciudate obiceiuri de zi cu zi ale liderului de la Casa Alba

6 dintre cele mai ciudate obiceiuri de zi cu zi ale liderului de la Casa Alba
Data: 18 Decembrie 2017
De cand a devenit presedinte Donald Trump a dovedit ca nu este nici pe departe un presedinte tipic, insa cand vine vorba despre obiceiurile personale, se pare ca liderul este o personalitate cel putin interesanta.

Este deja cunoscut faptul ca Trump are un mod ciudat de a bea apa si obisnuieste sa se uite in mod regulat la televizor, insa pe langa aceste obiceiuri, presedintele american are multe alte tabieturi.

Iata care sunt cele mai ciudate obiceiuri de zi cu zi ale celui mai puternic om al planetei:

1. Este gemofob

Aparent, liderul de la Casa Alba este obsedat de curatenie si igiena si obisnuieste sa se spele pe maini de multe ori pe zi. De asemenea, nu ii place sa dea mana cu multe persoane si refuza sa apese butonul pentru parter de la lift, pentru ca este cel mai utilizat si prin urmare si cel mai plin de microbi.

2. Este un gurmand

Nu mai este un secret pentru nimeni ca iubeste sa manance, insa printre mancarurile lui preferate se numara cele de tip fast food, pizza si puiul prajit. Presedintele american nu face exceptie nici de la dulciuri, iar printre preferatele lui se numara ciocolata cu lapte si biscuitii.

3. Are reguli stricte in ceea ce priveste televizorul

Nimeni din Casa Alba nu indrazneste sa atinga telecomenzile. Doar presedintele si cei din staff-ul lui au voie sa schimbe posturile TV, iar in timpul intalnirilor importante televizoarele raman deschise fara sunet, pentru ca acesta sa poata urmari titlurile stirilor.

4. Trebuie sa fie in titlurile stirilor

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Donald Trump adora sa fie in centrul atentiei. Se pare ca presedintele nu suporta sa nu apara in titlurile stirilor mai mult de doua zile la rand, conform unor informatii de la Casa Alba.

5. Trebuie sa aranjeze lucrurile personale ale altor persoane

Presedintele american pare a fi obsedat de control. Nu de putine ori a fost surprins cand aranja lucrurile personale ale persoanele care stateau langa el la o intalnire, cum ar fi paharul de apa sau instrumentele de scris. 

6. Este osedat de parul sau

Trump are una dintre cele mai cunoscute frizuri din lume, insa cu toate acestea putini si-ar dori sa arate ca el. Presedintele este obsedat ca parul lui sa arate mereu bine si putini sunt cei care au voie sa il atinga sau sa il tunda. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies